راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

شکار جوانان در فضای مجازی به بهانه کاریابی

  • کد خبر: ۱۲۶۸۲۲
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۸
شکار جوانان در فضای مجازی به بهانه کاریابی
همان جوان‌ها بدون معطلی با فرد آگهی‌دهنده تماس می‌گیرند و با مشاوره‌های افراد ناشناس به سراغ صرافی‌های آنلاین می‌روند و پس از بازگشایی حساب، حسابشان را به افرادی که ظاهرا در زمینه رمزارز‌ها فعال هستند واگذار می‌کنند، غافل از اینکه کمتر از یک هفته به عنوان متهم سایبری به پلیس فتای خراسان‌رضوی فراخوانده می‌شوند.

محمدجواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ پول بادآورده و کاسبی بدون تلاش، ذهن برخی از نوجوانان و جوانان را درگیر خود کرده است. افرادی که مدام سرشان درون گوشی است و بدون هیچ پشتوانه فکری به دنبال یافتن راهی برای کسب درآمد‌های زیاد هستند ناگهان یک آگهی در فضای سایبر با این عناوین به چشمشان می‌خورد «اگر به دنبال کار آنلاین و بدون دردسر می‌گردید، با ما تماس بگیرید. شرایط استثنائی و به صورت دورکاری با درآمد بالا» همان جوان‌ها بدون معطلی با فرد آگهی‌دهنده تماس می‌گیرند و با مشاوره‌های افراد ناشناس به سراغ صرافی‌های آنلاین می‌روند و پس از بازگشایی حساب، حسابشان را به افرادی که ظاهرا در زمینه رمزارز‌ها فعال هستند واگذار می‌کنند، غافل از اینکه کمتر از یک هفته به عنوان متهم سایبری به پلیس فتای خراسان‌رضوی فراخوانده می‌شوند.

ماجرای شکار جوانان به بهانه کاریابی آنلاین از آنجا آغاز شد که بررسی کارشناسان پلیس فتای خراسان‌رضوی نشان می‌داد، تعدادی از شهروندان که عموما از جوانان بوده‌اند با مراجعه به این پلیس تخصصی از افرادی ناشناس شکایت کرده‌اند که پای آن‌ها را در پرونده‌های پول‌شویی مجازی گشوده و حالا با عنوان معاونت در جرم روبه‌رو شده‌اند.

کارشناسان با دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی دامنه تحقیقات خود را افزایش دادند که مشخص شد قربانیان پس از دیدن یک آگهی دورکاری با افرادی ناشناس آشنا شده‌اند. آن‌ها با دیدن کلیپ‌هایی که نشان می‌داد افراد زیادی از خدمات دورکاری این شرکت استفاده کرده‌اند و راضی هستند، فریب وعده‌های گردانندگان شرکت خیالی را خورده‌اند.

براساس اظهارات شاکیان، آن‌ها پس از احراز هویت در صرافی آنلاین، تمام مشخصات هویتی و کارت بانکی خود را در اختیار گردانندگان شرکت می‌گذارند، غافل از اینکه این افراد کلاهبردارانی هستند که از حساب‌های آن‌ها به عنوان تله‌ای برای پول‌شویی و واریز وجوه سرقتی استفاده می‌کنند.
شاکیان زمانی متوجه این موضوع می‌شوند که با احضاریه دادسرا روبه‌رو شده و پس از مراجعه متوجه کلاه گشادی شده‌اند که برسرشان گذاشته شده است.

فرمانده پلیس فتای استان درباره دیگر جزئیات این پرونده گفت: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد قربانیان این شگرد کلاهبردارانه در رویارویی با آگهی کار در منزل و دورکاری تمایل به انجام آن پیدا کرده‌اند، غافل از اینکه مسئولیت هرگونه تراکنش حساب مالی برعهده صاحب حساب می‌باشد که قربانی ناخواسته شریک جرم می‌شود.

سرهنگ جهانشیری تأکید کرد: کاربرانی که جویای‌کار در فضای مجازی هستند باید هوشیار باشند و بدانند هرگونه مسئولیت سوء‌استفاده از هویت و حساب بانکی متعلق به آن‌ها متوجه خودشان خواهد بود، بنابراین در رویارویی با آگهی‌های موصوف به‌ویژه آگهی‌های دورکاری ابتدا به عواقب آن بیندیشند و از اینکه اطلاعات حساس هویتی خود را در اختیار دیگران قرار دهند خودداری کنند. به هیچ عنوان مبالغی هر چند کم را با هرعنوانی به حساب آگهی‌دهندگان واریز نکنند چرا که افراد کلاهبردار پس از دریافت مبلغ دیگر پاسخگوی آنان نخواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->