برنامه کامل ورزشکاران ایران در روز نخست بازی‌های کشور‌های اسلامی + عکس جریمه سنگین در انتظار باشگاه پرسپولیس| محتوای غیراخلاقی دردسرساز شد توضیحات سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره آخرین وضعیت میزبان دربی استقلال و پرسپولیس+ فیلم ماجرای پخش ویدئوی فحاشی هواداران پرسپولیس به استقلال چه بود؟+ فیلم نتیجه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شروع طوفانی اوسمار ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آیا شایعهٔ زندانی‌شدن ناهید کیانی در هتل مسابقات جهانی حقیقت داشت؟ + فیلم بازدید معاون باشگاه پرسپولیس از ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد| محل برگزاری دربی به زودی مشخص می‌شود ساپینتو نگران غیبت الحدادی در دربی ویدئو | تسلیت بازیکنان تیم ملی والیبال ایران برای صابر کاظمی فقید نیمکت‌نشینی جلالی به ۵۴۰ دقیقه رسید آدان، دروازه‌بان قطعی استقلال در دربی اوسمار: هواداران انتظار قهرمانی دارند، اما مسیر صاف نیست نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و افغانستان | تساوی ناامیدکننده! سلمانی و شکاری؛ لایی‌های گران سپاهان به پرسپولیس حردانی نتوانست ساپینتو را راضی کند| شب پراشتباه مقابل الوحدات ویدئو | گل دوم تیم ملی فوتسال ایران به افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) مصدومیت منیر جدی نیست ویدئو | سلام نظامی فوتسالیست‌های ایران به سرود مقدس کشورمان پیش از دیدار با افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک شوت دیاباته را مصدوم کرد!

  • کد خبر: ۱۲۷۰۸۸
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷
یک شوت دیاباته را مصدوم کرد!
دلیل عجیب مصدوم شدن مهاجم خارجی پرسپولیس مشخص شد.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، چند روز پیش بود که با اعلام رسمی باشگاه پرسپولیس شیخ دیاباته ستاره خارجی پرسپولیس که تازه به تمرینات گروهی اضافه شده بود دچار مصدومیت از ناحیه کشاله ران شد تا بین ۶ تا ۸ هفته خانه نشین شود و حالا حالا‌ها شرایط بازی نداشته باشد.

این در شرایطی است که دیاباته پس از گذراندن تمرینات سنگین بدنسازی و آماده شدن بدنش می‌توانست از همین بازی هفته هفتم با تراکتور به زمین برود و کنار لوکادیا در خط حمله پرسپولیس بازی کند، اما با این مصدومیت فعلا خبری از بازی دیاباته با پیراهن پرسپولیس نیست.

حالا بدنیست بدانید این مهاجم گلزن به چه شکلی مصدوم شده است. دیاباته که تازه به تمرینات گروهی راه پیدا کرده بود در زمان تمرین شوت‌زنی دچار مصدومیت شدید از ناحیه کشاله ران شد و باید چندین هفته خانه‌نشین شود. این در شرایطی است که دیاباته در ۲،۳ سال گذشته به دفعات دچار مصدومیت شده و همین موضوع باعث شده بود تا گل‌محمدی برای جذبش مردد شود. با تمام این اوصاف فعلا یحیی گل‌محمدی نمی‌تواند از این مهاجم گلزن استفاده کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->