ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رییس سازمان راهداری: جابجایی زائران رضوی در دهه پایانی صفر در مشهد رکورد زد

  • کد خبر: ۱۲۷۳۲۰
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۵
رییس سازمان راهداری: جابجایی زائران رضوی در دهه پایانی صفر در مشهد رکورد زد
معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: بیشترین عملیات جابجایی زائران حرم رضوی بوسیله ناوگان حمل ونقل عمومی، امسال همزمان با دهه پایانی صفر و شهادت حضرت ثامن الحجج (ع) در مشهد به ثبت رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، داریوش امانی افزود: همزمان با دهه پایانی صفر ۴۴۸ هزار و ۲۳ زائر به وسیله ۱۰ هزار و ۶۶۷ سرویس اتوبوس و ۱۸ هزار و ۶۰ سرویس مینی‌بوس و سواری از ۲۸ شهریور تا ۵ مهرماه امسال وارد مشهد مقدس شده اند.
وی بیان کرد: در همین بازه زمانی تعداد ۳۷۱ هزار و ۲۶۸ هزار زائر توسط هشت هزار و ۹۹۶ سرویس اتوبوس و ۱۷ هزار و ۳۲۴ سرویس مینی‌بوس و سواری از مبداء مشهد مقدس به مقاصد خود عزیمت کرده اند.
امانی با بیان اینکه هر ساعت ۱۱۰ دستگاه اتوبوس به مقاصد مختلف از شهر مشهد برای انتقال زوار سرویس دهی می‌کنند، خاطرنشان کرد: طی دو روز آینده پیش بینی می‌شود به‌طور متوسط روزانه دو هزار و ۶۰۰ دستگاه اتوبوس نسبت به جابجایی ۷۰ هزار زائر اقدام کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->