گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

قالیباف در مشهد: گرفتار کسانی شدیم که برای انقلاب یک سیلی نخوردند| وظیفه انقلابی‌ها اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه است

  • کد خبر: ۱۲۷۳۹۹
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹
قالیباف در مشهد: گرفتار کسانی شدیم که برای انقلاب یک سیلی نخوردند| وظیفه انقلابی‌ها اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه است
رئیس مجلس با اشاره به این که وظیفه امروز هر انقلابی اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه است، تأکید کرد: جمهوری اسلامی برای مشکلات راه حل دارد، اما بروکراسی و دیوان‌سالاری حاکم بر کشور اجازه نمی‌دهد از این قدرت حل مسئله استفاده کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نشست صمیمانه جمعی از رزمندگان خراسانی و مسئولان تشکل‌های دفاع‌مقدس استان خراسان‌رضوی در مشهد، با اشاره به مشکلات کشور تأکید کرد: من سال هاست تأکید می‌کنم که هرکس خود را حزب اللهی، انقلابی، سرباز رهبری و وطن پرست می‌داند یا دغدغه اسلام و انقلاب و ایران را دارد، باید بتواند کارایی دین در اداره جامعه را اثبات کند.

وی با بیان این که اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه یعنی محقق کردن قدرت نظریه ولایت فقیه امام خمینی (ره) در اداره جامعه، ادامه داد: جمهوری اسلامی نظام حکمرانی که زیبنده اندیشه سیاسی امام (ره) بوده و آن اندیشه سیاسی را در جامعه پیاده کرده و کارآمدی دین در اداره جامعه را اثبات کند، ندارد. جمهوری اسلامی برای مشکلات راه‌حل دارد، اما بروکراسی و دیوان سالاری حاکم بر کشور اجازه نمی‌دهد از این قدرت حل مسئله استفاده کنیم.

رئیس قوه مقننه در همین زمینه ضمن تقدیر از همه کارمندان تلاشگر و زحمت‌کش افزود: سیستم بروکراسی و دیوان‌سالاری کشور مناسب اداره کشور نیست و حتی ضد مبانی جمهوری اسلامی و کارآمدی عمل می‌کند.

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مسائل اصلی را رها کرده و به مسائل فرعی پرداخته‌ایم و گاهی مسایل اصلی و فرعی را تشخیص هم نمی‌دهیم، گفت: این روایت امیرالمومنین (ع) است که وقتی نیرو‌های فاضل دفع شوند، اراذل، یعنی نیرو‌های فرومایه و ناکارآمد، کار‌ها را به دست می‌گیرند و لذا شاهد هستیم که در طول ده‌ها سال، این اتفاق باعث بروز شرایطی می‌شود که قدرت حل مسئله را از دست می‌دهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راه و مسیر را گم و مردم را از اداره جامعه حذف کرده‌ایم، تصریح کرد: متاسفانه گرفتار کسانی شده‌ایم که برای انقلاب یک سیلی نخورده‌اند، درد نکشیده‌اند و کاری هم نکرده‌اند و فقط هوار کشیده‌اند و این درحالی است که ما میدان را خالی کرده و کنار کشیده‌ایم.

وی با بیان این که رهبر انقلاب فرموده اند که «در نسل ما بازنشستگی معنایی ندارد و تا زنده هستیم رزمنده هستیم»، گفت: ما رزمندگانی هستیم که با گوشت و پوست و استخوان، اتکا به سنت‌های الهی را درک کرده ایم و می‌دانیم که در کار ما نشد وجود ندارد، بنابراین سختی‌ها نباید ما را از راه‌مان دور کند، بلکه باید دل به دریا بزنیم و وارد عرصه مشکلات شویم و بدانیم که رزق و روزی و برکت را خدا می‌دهد و همانطور که رهبر انقلاب فرمودند؛ خدای اقتصاد همان خدای خرمشهر است.

گفتنی است، در این نشست رزمندگان خراسانی و مسئولان تشکل‌های دفاع مقدس استان خراسان‌رضوی به بیان نکات و دغدغه‌هایشان پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->