جنایت تازه از رژیم صهیونیستی افشا شد: اعدام اسیران فلسطینی با دست و پای بسته دیدار و گفتگوی دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان با عراقچی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار به کنگره آمریکا درباره خطر حمله چین به تایوان آیا یمن می‌تواند جنگ غزه را متوقف کند؟ سرپرست وزارت خارجه طالبان به ایران و چین سفر خواهد کرد فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناوگروه های ما در حال اسکورت کشتی ها و ماموریت در آب های بین المللی هستند پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم رهبر کره شمالی: آمادگی جنگی باید افزایش یابد رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات «ارابه‌های گدعون» و گسترش جنگ علیه غزه خبرداد جمعی از معلمان کشور از ساعتی دیگر با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند + فیلم تأکید عراقچی بر غیرقابل مذاکره بودن حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طالبان: پاکستان با پرواز پهپادهای آمریکایی بر فراز آسمان افغانستان در ازای دریافت پول موافقت کرد

  • کد خبر: ۱۲۷۵۸۹
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۰
طالبان: پاکستان با پرواز پهپادهای آمریکایی بر فراز آسمان افغانستان در ازای دریافت پول موافقت کرد
«شیر محمد عباس ستانکزی» گفت: ویدئوهایی در دست دارد که نشان می‌دهد پهپادهای آمریکایی از کجا پرواز کرده و از کدام مسیر وارد افغانستان می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «شیر محمد عباس ستانکزی» معاون وزارت امور خارجه دولت موقت طالبان در یک نشست خبری اظهار داشت اسلام‌آباد در ازای اجازه دادن به پهپادهای آمریکایی برای عبور از پاکستان و ورود به حریم هوایی افغانستان میلیون‌ها دلار از واشنگتن پول دریافت می‌کند.

وی افزود ویدئوهایی در دست دارد که نشان می‌دهد پهپادهای آمریکایی از کجا پرواز کرده و از کدام مسیر وارد افغانستان می‌شود.

ستانکزی با اشاره به وضعیت بد اقتصادی پاکستان در ماه‌های اخیر، خطاب به مقام‌های این کشور گفت برای مبارزه با بحران اقتصادی کنونی باید راه دیگری پیدا کنند، نه اینکه با بازگذاشتن حریم هوایی خود برای آمریکا از این کشور پول دریافت کنند.

پیش از این نیز «ملا محمد یعقوب» وزیر دفاع دولت موقت طالبان گفته بود پهپادهای آمریکایی از طریق پاکستان حریم هوایی افغانستان را نقض می‌کنند، که انکار مقام‌های پاکستانی را در پی داشت.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->