تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: آشوبگران اگر ادعای حمایت از مردم دارند، چرا اموال عمومی را به آتش کشیدند؟

  • کد خبر: ۱۲۷۶۱۰
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۷
شهردار مشهد مقدس: آشوبگران اگر ادعای حمایت از مردم دارند، چرا اموال عمومی را به آتش کشیدند؟
سید عبدالله ارجائی،رشهردار مشهد در اختتامیه آیین‌های هفته دفاع مقدس و تجلیل از محافظان امنیت گفت: اغتشاشگران باید پاسخ بدهند که اگر خود را حامی مردم می‌دانند، پس چرا به اموال عمومی آسیب زدند، چرا به آتش‌نشانان رحم نکردند، قرآن و مسجد آتش زدند و خادمان امنیت مردم را مجروح و به شهادت رساندند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی شهردار مشهد در همایش اختتامیه آیین‌های هفته دفاع مقدس و تجلیل از محافظان امنیت که پنجشنبه‌شب به میزبانی نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: نکته اول توجه داشتن به این موضوع است که مشهد، شهر امام رضا (ع) و شهر شهادت، ایثارگری، دلاوری و بصیرت است. وجود مضجع منور امام هشتم فلسفه ذاتی این شهر است و این امام معصوم یک ویژگی بزرگ دارد و آن اینکه امام رضا (ع) خود شهید است و به خاطر تدفین پیکر مطهر امام معصومی که خود شهید راه دین خدا بوده، مشهدالرضا (ع) شکل گرفته است.

وی افزود: مسلماً هر تهدیدی که قرار باشد در این سرزمین پیش بیاید و یا اسلام عزیز را تهدید کند، مردم این خطه پیشگاه مقابله با آن خواهند بود زیرا ملتی که شهادت دارد، ترس ندارد.

شهردار مشهد با ابراز قدردانی از مجاهدت‌های شبانه‌روزی مدافعان امنیت و تلاش نهادهای متولی خاطرنشان کرد: قدردان همه خانواده‌های بزرگواری هستیم که فرزندانشان را به میدان فرستادند تا پاسدار امنیت مردم باشند. در مقابل اغتشاشگران هم باید پاسخ بدهند که اگر خود را حامی مردم می‌دانند، پس چرا به اموال عمومی آسیب زدند، چرا به آتش‌نشانان رحم نکردند، قرآن و مسجد آتش زدند و خادمان امنیت مردم را مجروح و به شهادت رساندند.

وی ادامه داد: چطور می‌شود باور کرد که کسی مدعی حمایت از مردم باشد اما به مردم حمله ببرد. چطور می‌توان باور کرد که آشوب‌های اخیر مردمی بوده و از خارج از کشور هدایت نشده است. این تئوری‌های توطئه برای مردم ما نخ‌نما شده و نهادهای امنیتی دیگر به‌سادگی این حرکت‌های خباثت آلود را خنثی می‌کنند. 

ارجائی گفت: به خانواده مرحومه امینی تسلیت عرض می‌کنم اما هم‌چنین از آنان خواهش دارم تا خود را ملعبه دست بیگانگان و اجانب قرار ندهند. به آحاد مردم مشهد هم اعلام می‌کنم که خادمان شما در مدیریت شهری دوشادوش حافظان امنیت در خدمت مردم هستند و لحظه‌ای از عمل به تکالیف خود کوتاهی ندارند. 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->