نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هاآرتص: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است قالیباف: کنشگری دیپلماتیک استانداران، نیاز امروز کشور است | کارگروه‌های استانی در ساختار سفارت‌خانه‌ها تشکیل شود وزیر خارجه: کشور‌های همسایه، اولویت اول وزارت امور خارجه هستند | پیشنهاد عراقچی برای انتصاب معاون امور بین‌الملل در استانداری‌ها وزیر میراث فرهنگی: نیمی از گردشگران خارجی ایران، زائر مشهد هستند | خراسان رضوی، در اولویت حمایت وزارت میراث فرهنگی روسیه، موشک‌های قاره‌پیما شلیک کرد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) اردوغان وارد مسقط شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) امارات از سازش با تل‌آویو دفاع کرد وزیر اطلاعات: بیش از ۵۰ سرویس اطلاعاتی در ۱۲ روز جنگ علیه ایران مشارکت داشتند طرح الحاق رسمی کرانه باختری در کنست رژیم صهیونیستی تصویب شد استاندار خراسان رضوی: بخش خصوصی، موتور محرک دیپلماسی استانی است | تفویض اختیارات محلی، شاه‌کلید توسعه پایدار منطقه‌ای دیپلماسی منطقه‌ای، ضرورت اجتناب‌ناپذیر توسعه تجارت جهانی آیین افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد محمدباقر قالیباف وارد مشهد شد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه وارد مشهد شد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) | عراقچی: زیاده‌خواهی آمریکا باعث شده به میز مذاکره باز نگردیم + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: دیپلماسی مقاومت، قادر به ایجاد موج در صحنه بین‌المللی است هوش مصنوعی با ۴۰۰ سرور داخلی به اپلیکیشن «شاد» می‌آید هدست گلکسی XR سامسونگ همه برنامه‌های اندروید را اجرا می‌کند دبیر هیئت دولت: مصوبه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور بر کوچک‌سازی دولت و کاهش نیروی انسانی و بودجه دستگاه‌ها تأکید دارد وزیر کشور: وزارت ارشاد موضوع گشت‌های ارشاد را پیگیری می‌کند | ما با ورود قانونی اتباع مشکلی نداریم نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس: استقلال قوا به معنای عدم تعامل با یکدیگر نیست رئیس سازمان اداری و استخدامی: هیچ نیرویی تعدیل نخواهد شد تأمین دارو‌ها با توجه به فعال‌شدن مکانیسم ماشه، چگونه خواهد بود؟
سرخط خبرها

۲ اغتشاشگر با ۵ قبضه اسلحه در کرمانشاه بازداشت شدند+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۲۷۸۹۲
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
۲ اغتشاشگر با ۵ قبضه اسلحه در کرمانشاه بازداشت شدند+ جزئیات
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به اهتمام پلیس برای برخورد با عاملان ناامنی در جامعه گفت: ۲ اغتشاشگر با ۵ قبضه اسلحه در کرمانشاه بازداشت شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی‌اکبر جاویدان اظهار داشت: اقدامات سوء اغتشاشگران توسط نیرو‌های امنیتی و انتظامی رصد می‌شود و کسانی که نقش لیدر و تحریک کننده مردم را داشته‌اند یا اماکن و خودروی خود را در اختیار این افراد قرار داده‌اند با هماهنگی پلیس قضایی احضار یا تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

وی از شناسایی دو نفر از اغتشاشگران ناآرامی‌های اخیر نیز خبر داد و گفت: از این افراد ۵ قبضه اسلحه کشف شد.

جاویدان گفت: در روز‌هایی که عده‌ای با همراهی دشمنان به ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور پرداختند یک دستگاه خودرو سواری با دو سرنشین در چهار راه نوبهار کرمانشاه به سمت مأموران و مردم شروع به تیراندازی کرده و متواری شدند.

رئیس پلیس استان کرمانشاه افزود: به دنبال این اتفاق مأموران به سرعت نسبت به تعقیب سرنشینان خودرو سواری اقدام کردند و پس از طی مسافتی موفق به توقیف آن شده و نسبت به دستگیری هر دو نفر اقدام کردند.

وی افزود: در بازرسی‌های انجام شده از خودرو دو قبضه و در بازرسی از منزل متهمان نیز سه قبضه دیگر و در مجموع پنج قبضه کلت و کلاشینکف کشف شد.

جاویدان از اهتمام پلیس برای برخورد با عاملان ناامنی جامعه خبر داد و گفت: اجازه نمی‌دهیم عده‌ای معدود به بهانه‌های واهی اقدام به ایجاد ناامنی کرده و امنیت مردم را با چالش مواجه کنند.

وی از کشف ۳۲ قبضه اسلحه غیرمجاز در کرمانشاه خبرداد و افزود: پس از اطلاع مأموران پلیس امنیت عمومی استان کرمانشاه از ورود یک محموله اسلحه غیرمجاز به کرمانشاه، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

جاویدان عنوان کرد: مأموران با انجام کار‌های اطلاعاتی موفق به شناسایی یک عضو باند شده و در عملیاتی غافلگیرانه خودرو وی را در ورودی شهر کرمانشاه توقیف و بازرسی‌های لازم را به عمل آوردند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: در بازرسی‌های انجام شده ۳۲ قبضه کلت کمری که به شکل ماهرانه‌ای جاساز شده بود، کشف شد.

جاویدان با بیان اینکه تلاش برای دستگیری دیگر اعضای باند ادامه دارد، از معرفی فرد دستگیر شده به دستگاه قضائی خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->