پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند
سرخط خبرها

۲۲ داروی اساسی کشور توسط شرکت‌های دانش بنیان تولید می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۸۰۵
  • ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۶
۲۲ داروی اساسی کشور توسط شرکت‌های دانش بنیان تولید می‌شود
مدیرکل توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: ما هم‌اکنون ۲۲ داروی اساسی و ضروری کشور را در شرکت‌های دانش‌بنیان خود تولید کردیم که سبب جلوگیری از خروج حدود یک میلیارد دلار ارز از کشور شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین وطن‌پور در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در پارک علم و فناوری البرز گفت: طرح‌های سلامت دیجیتال به ویژه تشخیص و ژن تراپی در این زمینه مورد توجه است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون تعدادی شرکت برای طرح‌های سلامت دیجیتال شناسایی شده است، عنوان کرد: با توجه به توسعه روزافزون جمعیت برروی پروژه گوشت مصنوعی نیز بررسی‌هایی درحال انجام است.

وی خاطر نشان کرد: تحریم‌ها امروز برای کشور فرصت‌ساز شده و با اتکا بر توان علمی و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان توانسته‌ایم از ظرفیت‌های داخلی به خوبی بهره‌برداری کنیم.

وطن پور با تأکید براینکه وزارت بهداشت از شرکت‌های فناور حمایت می‌کند، افزود: هفته پژوهش فرصت مغتنمی برای نمایش توانمندی‌ها در عرصه علم و دانش است و با توافقی که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشته است از ظرفیت پارک‌های علم و فناوری در حوزه سلامت برای تولید صنعتی استفاده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نسبت به سال‌های گذشته که امکانات ما بسیار محدود بود، خوشبختانه امروزه بستر مناسبی برای فعالیت‎‌های فناورانه و دانش‌بنیان به وجود آمده است، اظهار داشت: توجه به این نکته بسیار حائز اهمیت است که نیاز و سرمایه اصلی این حرکت‌های مفید و موثر، انسان‌های نخبه و نیروی انسانی هرکشور هستند. انسان‌هایی که لحظه به لحظه دغدغه برطرف‌کردن یکی از نیازهای مردم خود را دارند و در راستای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنند.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش با اشاره به اینکه علی‌رغم تمام اینها ما در زمینه‌های مختلف دانش بنیان عملکرد بسیار خوبی داشته‌ایم و توانسته‌ایم مشکلات زیادی را برطرف کنیم خاطرنشان کرد: ما هم‌اکنون ۲۲ داروی اساسی و ضروری کشور را در شرکت‌های دانش‌بنیان خود تولید کردیم که سبب جلوگیری از خروج حدود یک میلیارد دلار ارز از کشور شده است؛ در همه زمینه‌ها و در همه مناطق کشور ما توانایی خودکفایی و تکیه بردانش خود را داریم اما به شرطی که بتوانیم از هر استان، شهر و روستا از توانمندی‌ها و پتانسیل خود استفاده کنیم و اجازه دهیم یک ایده توسط صاحبان آن ایده پیاده و تجاری شود.

وی افزود: ویژگی مثبت و بسیار جذاب فعالیت در زمینه دانش بنیان این است که اگر کسی واقعا علاقه مند کار باشد، خسته نخواهد شد و از تولید علم و ثروت و خدمت به مردم لذت خواهد برد. نمونه‌های بسیار بارز این افراد که دیدگاه متفاوتی نسبت به دنیا دارند درکشور ما یافت می شوند، ایده های بسیاری وجود دارند که می توان از آنها برای شروع یک کسب وکار جالب الگو گرفت و سرمایه گذاران زیادی را جذب آن کرد.

وی بر همکاری‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم در حوزه دانش‌بنیان و سلامت اشاره کرد و گفت: در حوزه وزارت بهداشت همه تلاش ما در راستای رسیدن به یک وحدت جمعی بین نهادهای دانش‌بنیان و وزارت بهداشت است. صندوق‌ها مخصوصا صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری بسیار خوبی با ما داشته‌اند و درخواست ما از شرکت‌های دانش‌بنیان این است که از این ظرفیت‌ها استفاده کنند. خوشبختانه با همکاری‌هایی که با وزارت علوم صورت گرفته است، قرار بر این شده است که وزارت بهداشت در حوزه سلامت در هیئات امنا و پارک‌های علم و فناوری نماینده داشته باشد و این مهم هم انجام پذیرفته است.

وطن پور با اشاره به اینکه یکی از نهادهایی که باید هماهنگی خوبی با بخش دانش‌بنیان داشته باشد، سازمان استاندارد است گفت: ما درحال رایزنی هایی با مسئولین سازمان استاندارد هستیم تا بتوانیم مسیر را برای موفقیت و نتیجه گرفتن شرکت‌های دانش بنیان هموارتر کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->