کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بورل در تماس با امیرعبداللهیان: نمی‌‎خواهیم روابط با ایران دچار مشکل شود

  • کد خبر: ۱۲۸۳۰۷
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۰
بورل در تماس با امیرعبداللهیان: نمی‌‎خواهیم روابط با ایران دچار مشکل شود
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ساعاتی قبل با جوزپ بوررل، نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا بصورت تلفنی گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ساعاتی قبل با جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تلفنی گفتگو کرد. 

در این گفتگو در مورد آخرین وضعیت مذاکرات رفع تحریم‌ها، روابط دوجانبه با اتحادیه اروپا و تحولات اخیر در ایران تبادل نظر شد.

امیرعبداللهیان امروز همچنین با همتای ایتالیایی تلفنی گفت‌وگو کرد.

امیرعیداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی بورل با اشاره به اینکه در مورد همکاری‌های ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی اخیرا توافقات خوبی حاصل شده است، ضمن تشکر از تلاش سازنده بورل و انریکه مورا (معاون بورل)، در خصوص گفت‌وگوهای مربوط به رفع تحریم‌ها اظهار داشت: در نیویورک به صورت فعال، رفت و برگشت پیام غیرمستقیم بین ایران و آمریکا انجام شد و در مجموع در نیویورک و وین گفت‌وگوهای رو به پیشرفتی داشته‌ایم.

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی اخیرا برای شرکت در نشست آژانس به وین سفر و گفت‌وگوهایی با گروسی مدیرکل آژانس داشت. 

امیرعبداللهیان در مورد تحولات داخلی کشورمان نیز اظهار داشت: ما وفق قوانین داخلی خود موضوع درگذشت خانم مهسا امینی را با جدیت دنبال می‌کنیم تا ابعاد موضوع روشن شود. دستگاه قضایی با قاطعیت این موضوع را در دستورکار دارد. بزودی گزارش علمی و فنی دقیق پزشکی قانونی منتشر خواهد شد. 

وزیر امور خارجه کشورمان افزود:ما مطالبات مسالمت آمیز را حق مردم می‌دانیم و همواره به آن توجه می‌کنیم، اما صف آنها از اغتشاشگرانی که  آمبولانسها را به آتش می‌کشند، بانک و اماکن عمومی را تخریب می‌کنند و با سلاح سرد و گرم به مردم و پلیس حمله می‌کنند و یا به اقدامات تروریستی مبادرت می‌ورزند، کاملا جداست و لذا با آشوبگران و تروریست‌ها مطابق با قانون برخورد قاطعی خواهیم کرد. 

امیرعبداللهیان هشدار داد اگر اتحادیه اروپا بر اساس اتهامات بی اساس و در جهت ترغیب آشوبگران و تروریست‌هایی که جان و مال مردم ایران را هدف قرار داده‌اند، اقدام سیاسی شتاب زده‌ای کند، بداند پاسخ متقابل می‌دهیم.

جوزپ بورل نیز در پاسخ از پیشرفت های صورت گرفته در مذاکرات رفع تحریم‌ها ابراز خرسندی و بر اهمیت ادامه تلاشها برای رسیدن به توافق تاکید کرد. 

وی افزود: ما در اتحادیه اروپا آماده هرگونه همکاری برای نیل به توافق هستیم. 

بورل توافقات اخیر بین ایران و آژانس را امیدوار کننده و گام مهمی در مسیر توافق وین خواند. 

درصدد نیستیم روابط اتحادیه اروپا با ایران دچار مشکل شود 

این مقام اتحادیه اروپا همچنین اظهار داشت: می‌پذیرم که آشوب و تروریسم موضوعی است که با اعتراضات مسالمت آمیز که باید پاسخ مناسبی به آن داده شود، تفاوت دارد. 

بورل افزود: درصدد نیستیم روابط اتحادیه اروپا با جمهوری اسلامی ایران دچار مشکل شود.

وزیر امور خارجه کشورمان امروز در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ایتالیایی تصریح کرد: اگر اتحادیه اروپا بخواهد با رفتاری دوگانه، اقدامی شتابزده و نسنجیده انجام دهد، باید منتظر اقدام موثر و متقابل ایران باشد.

لازم به ذکر است اتحادیه اروپا که در مقابل تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ملت ایران سکوت پیشه کرده، این روزها با نقض اصل حاکمیت ملی ایران، با صدور بیانیه‌های مداخله‌جویانه درباره اوضاع داخلی ایران نظر داده و ایران را تهدید به تحریم کرده است.

جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سه شنبه شب در حمایت از آشوب‌های اخیر، از بررسی اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران خبر داد و گفت: «ما به بررسی همه گزینه‌های در اختیارمان از جمله اقدامات محدود کننده برای رسیدگی به قتل "مهسا امینی" و نحوه واکنش نیروهای امنیتی ایران به تظاهرات ادامه خواهیم داد.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->