حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: در زمان اشغال کنگره، مدت‌ها اینترنت آمریکا قطع شد

  • کد خبر: ۱۲۸۴۱۹
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۹
امیرعبداللهیان: در زمان اشغال کنگره، مدت‌ها اینترنت آمریکا قطع شد
در تماس تلفنی روز جاری حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و سیمون کاونی وزیر امور خارجه ایرلند، آخرین تحولات مناسبات دوجانبه، مذاکرات لغو تحریم ها، حوادث اخیر در کشورمان و سوء استفاده آشوبگران و اغتشاش گران و مداخلات خارجی در تحولات داخلی کشورمان مورد تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با وزیر خارجه ایرلند گفت: فراموش نکنید در حوادث داخلی آمریکا و ماجرای اشغال کنگره، مدت‌ها اینترنت در آمریکا قطع شد و حتی صفحات شخصی رییس جمهور وقت آمریکا و مقام اول این کشور با توجیه امنیت ملی بسته شد.
 در تماس تلفنی روز جاری حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و سیمون کاونی وزیر امور خارجه ایرلند، آخرین تحولات مناسبات دوجانبه، مذاکرات لغو تحریم ها، حوادث اخیر در کشورمان و سوء استفاده آشوبگران و اغتشاش گران و مداخلات خارجی در تحولات داخلی کشورمان مورد تبادل نظر قرار گرفت.
امیرعبداللهیان در این گفتگو با اشاره به دیدار اخیر با وزیر خارجه ایرلند در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در خصوص گفتگو‌های مربوط به لغو تحریم ها، همتای ایرلندی خود را در جریان آخرین تحولات رو به جلو قرار داد.
وزیر امور خارحه کشورمان بار دیگر شایعات مربوط به فروش پهپاد و سلاح برای استفاده در جنگ اوکراین را قویا تکذیب کرد و بر مواضع جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل بحران اوکراین از طریق سیاسی تاکید کرد.
امیرعبداللهیان در مورد تحولات داخلی کشورمان نیز اظهار داشت: بزودی گزارش علمی، فنی و دقیق پزشکی قانونی در خصوص علت مرگ مرحوم مهسا امینی منتشر می‌شود.
امیرعبداللهیان با اشاره به رفتار دوگانه غرب در قبال حقوق زنان و حقوق بشر افزود: توجه به حقوق زنان در جمهوری اسلامی ایران برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است و هم اکنون زنان در بخش‌های مختلف دانشگاهی، علمی، پزشکی، آموزشی، اداری و فناوری در حال ایفای نقش بسیار موثری می‌باشند.
وزیر امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: بخشی از اتفاقات اخیر در ایران تظاهرات مسالمت آمیز است که ما طبق قانون اساسی کشور از آن حمایت می‌کنیم و طرح مسالمت آمیز مطالبات مردم را حق قانونی آنان می‌دانیم و همواره به آن توجه کرده و پاسخ داده ایم.
امیرعبداللهیان افزود:، اما در این میان برخی اغتشاش گران با هدایت خارجی و تحریک شبکه‌های تلویزیونی خارجی، اقدام به تخریب اموال عمومی و حمله به مردم و پلیس با سلاح گرم و سرد کردند که مردم از پلیس انتظار دارند امنیت آنان را در مقابل این افراد حفظ نماید و پلیس با دقت، رعایت حقوق انسانی، اقتدار و اعتماد مردمی به حفظ امنیت مبادرت ورزید.
وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: احدی در تظاهرات مسالمت آمیز دستگیر نشده است. دستگیر شدگان آشوبگرند و برخی هم که در بین آشوبگران احساسی عمل کرده اند آزاد شده اند، اما بکارگیرندگان سلاح و یا اعضای سازماندهی شده گروه‌های تروریستی به دست عدالت سپرده خواهند شد.
امیرعبداللهیان تاکید کرد: بی تردید جمهوری اسلامی ایران در مسیر مبارزه با تروریسم به برخورد قاطع با تحریکات و اقدامات گروه‌های تروریستی ادامه خواهد کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان یادآوری کرد: فراموش نکنید در حوادث داخلی آمریکا و ماجرای اشغال کنگره، مدت‌ها اینترنت در آمریکا بر روی مردم قطع شد و حتی صفحات شخصی مجازی رییس جمهور وقت آمریکا با توجیه امنیت ملی بسته شد.
سیمون کاونی وزیر امور خارجه ایرلند نیز در این‌گفت وگوی تلفنی، از پیشرفت‌های صورت گرفته در مذاکرات لغو تحریم‌ها استقبال کرد و گفت حصول توافق به نفع تمام طرفهاست.
وی ابراز امیدواری کرد: شرایط متغیر جهانی از جمله بحران اوکراین یا تحولات داخلی در واشنگتن حصول توافق را پیچیده‌تر نکند.
وی در خصوص اغتشاشات نیز خاطرنشان کرد: توجه ایران به مطالبات مسالمت آمیز مردم که مورد تاکید شما نیز می‌باشد از اهمیت برخوردارست.
طرفین در این گفتگو بر ابعاد مناسبات دوجانبه ایرلند و جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند.
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->