توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پهپادهای امریکایی با عبور از آسمان پاکستان، افغانستان را رصد می‌کنند

  • کد خبر: ۱۲۸۴۳۷
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
پهپادهای امریکایی با عبور از آسمان پاکستان، افغانستان را رصد می‌کنند
رییس پیشین بخش آسیای میانه شورای امنیت ملی امریکا طی مصاحبه‌ای ضمن اشاره به عبور پهپادهای کشورش از آسمان پاکستان برای رصد افغانستان، انجام عملیات شناسایی و ضد تروریستی این جنگ‌افزارها را مهم خوانده و اظهار داشته است که هواپیماهای بدون سرنشین امریکا بدون وقفه از فضای پاکستان عبور می‌کنند و در افغانستان به فعالیت‌های گشت‌زنی و عملیات خود ادامه می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ لیزا کرتیس، رییس پیشین بخش آسیای میانه شورای امنیت ملی امریکا در تازه‌ترین مصاحبه خود با صدای امریکا گفته است که عملیات‌ ضد تروریستی در افغانستان با استفاده از فضای پاکستان صورت می‌گیرد.

او افزوده: "هواپیماهای بدون سرنشین امریکا بدون وقفه از فضای پاکستان عبور می‌کنند و در افغانستان به فعالیت‌های گشت‌زنی و عملیات خود ادامه می‌دهند. این مسئله برای امریکا بسیار مهم است؛ به طور خاص برای از بین بردن ایمن الظواهری توسط همین هواپیماهایی که از فضای پاکستان عبور کرده بودند، استفاده شد."

خانم کرتیس، اجازه پاکستان برای استفاده امریکا از خاک این کشور را با اهمیت خواند.

این در حالی است که پیش از این ملامحمد یعقوب مجاهد، سرپرست وزیر دفاع حکومت سرپرست افغانستان نیز گفته بود شواهد موثقی در دست دارد که هواپیماهای بدون سرنشین امریکایی با عبور از خاک پاکستان وارد حریم فضایی افغانستان می‌شود.

مجاهد از اسلام‌آباد خواسته بود که اجازه ندهد حریم فضایی کشورش بر ضد افغانستان کار گرفته شود اما؛ در مقابل پاکستان این اظهارات مولوی یعقوب را غیر دیپلماتیک و اتهام واهی خوانده بود.

وزارت خارجه پاکستان در واکنش به اظهارات مولوی یعقوب، از کابل خواسته بود که به طرح چنین اتهاماتی پایان دهد.

منبع: صدای افغان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->