جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توافق آذربایجان و ارمنستان درباره تمامیت ارضی و مرز‌های یکدیگر+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۲۸۴۴۲
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
توافق آذربایجان و ارمنستان درباره تمامیت ارضی و مرز‌های یکدیگر+ جزئیات
بر اساس بیانیه منتشر شده در پراگ، ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر پایبندی خود به منشور سازمان ملل و اعلامیه آلماتی در سال ۱۹۹۱ که مبنای کار کمیسیون‌های تعیین مرز‌ها خواهد بود، تاکید کرده و تمامیت ارضی و حاکمیت مرزی یکدیگر را به رسمیت شناختند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس بیانیه مشترک چهارجانبه الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان، نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه و شارل میشل رئیس شورای اروپا، یک ماموریت غیرنظامی موقت را جهت همکاری در زمینه تعیین مرز بین آذربایجان و ارمنستان به منطقه اعزام خواهد کرد.

طبق این بیانیه که روز ۶ اکتبر در پراگ، پایتخت جمهوری چک منتشر شد، باکو-ایروان بر پایبندی خود به منشور سازمان ملل و اعلامیه آلماتی در سال ۱۹۹۱ که مبنای کار کمیسیون‌های تعیین مرز‌ها خواهد بود، تاکید کرده و تمامیت ارضی و حاکمیت مرزی را به رسمیت شناختند.

آذربایجان نیز موافقت کرده که در صورت لزوم با این ماموریت همکاری کند.

گفته می‌شود که نشست بعدی کمیسیون‌های مرزبندی در پایان ماه اکتبر در بروکسل برگزار خواهد شد.

امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه نیز در این خصوص گفت: ارمنستان و آذربایجان بر تعهد خود به منشور ملل متحد و اعلامیه آلماتی ۱۹۹۱، که در آن هر دو تمامیت ارضی و حاکمیت یکدیگر را به رسمیت می‌شناسند، تاکید کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->