ابوتراب خسروی: ممیزان دچار سوءتفاهم شده‌اند درباره سریال «۰۲۴» و ماجرای حضور زنان در یک رختشوی‌خانه درگذشت «گِرِگ ایلس،»نویسنده ژانر جنایی اکران مستندی درباره روایتی تاریخی از یک روزنامه‌نگار مبارز «قپان» به جشنواره فیلم تورنتو رسید انیمیشن «ژولیت و شاه» نخستین جایزه بین‌المللی خود را دریافت کرد پلنگ طلایی لوکارنو برای چهارمین بار به فیلمی از ژاپن رسید اکران «هابیت۳» ‏در خانه هنرمندان ایران مستند «کودتا‌های مورد حمایت آمریکا» روی آنتن تلویزیون+ زمان پخش «پوران درخشنده»: ۹ سال در انتظار مجوز بوده‌ام آلبوم «یک دَمِ یار» با صدای پوریا اخواص منتشر شد مروری بر میراث هنری سیدضیاءالدین دری در سالگرد هفتم درگذشت او نمایشنامه «خداحافظ آقا» به کتابفروشی‌ها آمد اکران «قاتل و وحشی» پس از ۶ سال، همچنان بلاتکلیف! صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ مینی سریال «روزی روزگاری برادر» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش عزت‌الله انتظامی چگونه بازیگر شد؟
سرخط خبرها

شهاب حسینی ممنو‌ع‌الخروج‌ شده است؟

  • کد خبر: ۱۲۸۷۹۶
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۶
شهاب حسینی ممنو‌ع‌الخروج‌ شده است؟
برخی رسانه‌ها در خبری تائید نشده مدعی ممنو‌ع‌الخروجی شهاب حسینی، بازیگر مشهور سینما شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، کانال تلگرامی چندثانیه در این رابطه به نقل از یک منبع آگاه نوشت: از سوی یکی از مسئولین اجرایی خانه سینما، خبر ممنوع‌الخروجی شهاب حسینی به او اعلام شده است.

لازم به ذکر است شهاب حسینی بر اساس اعلام مدیر پخش خارجی آثارش، جهت حضور بین‌المللی سه اثر سینمایی نرگسی، مقیمان ناکجا و نویسنده مرده است که تهیه‌کنندگی آن‌ها و کارگردانی دو اثر از این سه فیلم را بر عهده داشته، از سوی برگزارکنندگان دو جشنواره خارجی به صورت رسمی برای حضور در مراسم اختتامیه دعوت شده بود که هم اکنون به جهت اعلام این حکم امکان خروج از کشور را ندارد.

منبع: چندثانیه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->