تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی جزئیات تازه از حریق درمانگاه در مشیریه تهران | سه فوتی و ۱۸ مصدوم + فیلم فوت یک نفر در حریق درمانگاه مشیریه تهران + تصاویر (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اسامی ۷ معدنچی جان‌باخته در حادثه معدن دامغان تبرئه سیف و عراقچی تایید شد | سخنگوی سازمان تعزیرات: جزئیات را اعلام خواهیم کرد استاندار سمنان: خطای فردی، علت حادثه معدن دامغان است قتل مرد جوان به دست سرایدار جنایتکار قتل هولناک همسر با ضربات پتک در پایتخت | قاتل متواری شد
سرخط خبرها

«پیروز» در ۵ ماهگی

  • کد خبر: ۱۲۸۸۷۵
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۳
«پیروز» در ۵ ماهگی
سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش خبر دزدیده شدن «پیروز» - توله یوز آسیایی - را تکذیب کرد و گفت: حال «پیروز» خوب است. هیچ اتفاقی برای او نیفتاده است و دزدیده شدنش شایعه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامرضا ابدالی در گفت‌و گو با ایسنا درباره آخرین وضعیت «پیروز» اظهارکرد: این توله یوز آسیایی در حال‌ حاضر ۱۶۲ روز دارد. به وزن نزدیک به هشت کیلو رسیده است و سه وعده غذا شامل گوشت سفید، قرمز و بلدرچین همراه با میان‌وعده و مکمل‌های مخصوص مصرف می‌کند.

وی افزود: پیروز هنوز در سایت فضای باز پردیسان حضور دارد. این محیط به نسبت اتاقی که قبلا در آن حضور داشت، میدانی‌تر است و به زیستگاه اصلی او نیز بیشتر شباهت دارد.

ابدالی درباره پایدار شدن وضعیت «پیروز» توضیح داد: به هر حال باید توجه داشت که درباره وضعیت یک گونه زنده نمی‌توان به‌طور قطع صحبت کرد اما در حال حاضر که کمتر از شش ماه دارد، هیچ مشکلی ندارد و سرحال است. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم و مراقبت‌های لازم را انجام می‌دهیم تا اتفاقی برای پیروز رخ ندهد.

سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش درباره انتقال پیروز به سایت توران گفت: جای پیروز تهران نیست و تصمیم گرفته شده که حتما به سایت دیگری منتقل شود اما زمان دقیق آن معلوم نیست و باید تصمیم‌گیری‌های لازم صورت بگیرد. احتمال انتقال او در اواخر پاییز وجود دارد اما در حال حاضر تمام امکانات لازم برایش فراهم شده است تا در مکانی مشابه با زیستگاه خود زندگی کند.

وی تاکید کرد: پیروز با حضور در سایت فضای باز پردیسان تاکنون با هیچ‌گونه چالشی مواجه نبوده است.

ابدالی درباره تقویت مهارت‌های پیروز گفت: قبل از حضور در سایت فضای باز پردیسان در محیط بسته حضور داشت اما الان در فضای باز، زیر نور آفتاب، آسمان، هوای آزاد، در زمین خاکی با بوته و نی مانند شرایط زیستگاه طبیعی خود زندگی می‌کند. بدین جهت طبیعتا بستر برای دویدن و زندگی عادی او بیشتر فراهم شده است.

وی در مورد تاثیر آغاز فصل سرما، احتمال آلودگی هوا و پدیده وارونگی دما در تهران بر وضعیت پیروز ظهار کرد: پردیسان نسبت به مناطق جنوبی تهران آلودگی کمتری دارد همچنین آلودگی هوا و وارونگی دما بیشتر در فصل زمستان رخ می‌دهد. تا این لحظه از سال نیز تهران با آلودگی مداوم مواجه نبوده است اما اگر به چنین مرحله‌ای برسیم قطعا برنامه‌ریزی های لازم را برای جلوگیری از هرگونه آسیبی به پیروز خواهیم کرد.

ابدالی در پایان گفت: سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه محیط طبیعی تمام نیرو و وقت خود را جهت حفاظت خوب از این دستاورد صرف کرده است. امیدواریم تجربه اول را حفظ کنیم تا گام اول محکم برداشته و مقدمه‌ای برای برداشتن گام‌های بهتر بعدی باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->