۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

شکست سرطان توسط ۶۵۰۰ کودک در محک

  • کد خبر: ۱۲۸۹۸
  • ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۵
شکست سرطان توسط ۶۵۰۰ کودک در محک
مدیرعامل محک از بهبودی بیش از ۶۵۰۰ کودک مبتلا به سرطان تا پایان سال ۱۳۹۷ خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ آراسب احمدیان گفت: در تقویم محک، ۷ دی، روز کودکان بهبودیافته از سرطان است. کیانا، دختر بنیانگذار محک که خود سرطان را در کودکی شکست داده است، در این روز متولد شده و بهبودی او، انگیزه‌ای برای تشکیل این مؤسسه بوده است.

وی ضمن تبریک این روز به خانواده بزرگ محک که این موفقیت را به ارمغان آورده‌اند افزود: تا پایان سال ۹۷ بیش از ۶۷۰۰ کودک، از سرطان بهبودیافته‌اند که این تعداد نسبت به سال ۹۶، بیش از ۱۰ درصد رشد داشته است.

احمدیان با بیان آنکه تا پایان سال ۱۳۹۷ بیش از ۳۲ هزار کودک تحت حمایت محک قرار گرفته‌اند گفت: سرانه هزینه درمان در سال ۹۷ با ۲۱.۵ درصد رشد نسبت به سال ۹۶ روبرو بوده است. همچنین در این سال تعداد بیماران جدید با ۱.۴ درصد به تعداد ۲۵۶۷ نفر رسیده است. این در شرایطی است که روزانه ۶ کودک جدید نیز به جمع کودکان تحت حمایت محک اضافه می‌شود؛ لذا تداوم و ارتقای حمایت از فرزندان محک تنها به پشتوانه همراهی نیکوکاران است.

مدیرعامل محک با تأکید بر آنکه بر اساس بیانیه چشم‌انداز این سازمان، تلاش می‌شود تا خانواده‌ها با نگرانی کمتر، تنها به درمان کودک خود فکر کنند و کودکان شادمانه‌تر فرآیند درمان را طی کرده و آرزو‌های آن‌ها از بودن یا نبودن، به چگونه زیستن در آینده تغییر کند گفت: ممکن است خانواده‌ای در مسیر درمان، فرزند خود را از دست دهد، اما باید خیالش راحت باشد که همه خدمات درمانی، دارویی و حمایتی لازم را دریافت کرده است. اما غایت آرزو‌های خانواده بزرگ محک آن است که به همت نیکوکاران تعداد کودکان بهبودیافته هر روز افزایش یابد.

احمدیان در پایان گفت: در حال حاضر بیش از ۱۹ هزار کودک در مرحله درمان قرار دارند که امیدواریم با همراهی نیکوکاران ایران زمین بتوانیم هزینه مورد نیاز دارو و درمان ایشان را تهیه کنیم تا در سال آینده از افزایش کودکان بهبودیافته از سرطان خبر دهیم. بی‌شک خبر بهبودی فرزندانمان خبری است که متعلق به تمامی اعضای خانواده بزرگ محک است.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->