ویدئو | مقایسه ظاهری گلکسی S۲۵ Edge با گلکسی S۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ توضیحات ایرانسل درباره اختلال سیم‌کارت‌های دائمی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش‌های استارتاپ‌های شهر معاون وزیر ارتباطات از حمله سایبری به زیرساخت‌های کشور خبر داد اختلال در خطوط دائمی ایرانسل مشهد|کاربران با پیام «عدم پرداخت قبض» مواجه شدند (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اثرات مخرب رفتارهای ناسالم مانند سیگار کشیدن از چندسالگی آشکار می‌شود؟ چرا هوش مصنوعی به این زودی‌ها نمی‌تواند جای انسان‌ها را در مشاغل بگیرد؟ | محققان پاسخ می‌دهند نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA 6 نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند
سرخط خبرها

دردسر جدید ناسا؛ بخشی از مریخ‌نورد استقامت دچار مشکل شد

  • کد خبر: ۱۲۹۴۵۲
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۶
دردسر جدید ناسا؛ بخشی از مریخ‌نورد استقامت دچار مشکل شد
ناسا می‌گوید مریخ‌نورد استقامت با موفقیت چهاردهمین نمونه‌برداری خود را انجام داده، اما این سیستم حالا با یک ایراد مشکل‌ساز روبرو است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دو خبر جدید از مریخ منتشر شده که یکی خوب و دیگری نه چندان خوب است. ناسا اعلام کرده که مریخ‌نورد استقامت برای چهاردهمین بار سطح سیاره سرخ را سوراخ و از آن نمونه‌برداری کرده است. با این حال، ظاهرا مشکلی در سیستم نمونه‌برداری این کاوشگر وجود به وجود آمده که باعث شده دستگاه نتواند درب لوله نمونه‌برداری را ببندد.

ناسا به‌تازگی در توییتی از نقطه نظر مریخ‌نورد استقامت نوشت: «در طول آخر هفته، چهاردهمین نمونه از سنگ‌هایم را جمع‌آوری کردم، اما نتوانستم درب لوله نمونه‌برداری را ببندم. این نمونه به شکلی ایمن داخل محفظه نگهداری ذخیره شده، اما تلاش بیشتری لازم است تا بفهمم چطور باید درب لوله را مهر و موم کنم.»

استقامت در حال ایجاد کلکسیونی از نمونه‌های سطح مریخ است و ناسا می‌خواهد در آینده آن‌ها را برای بررسی‌های بیشتر به زمین برگرداند. این کاوشگر برای نمونه‌برداری داخل سنگ‌ها را سوراخ کرده و محتویات آن‌ها را درون یک لوله قرار می‌دهد. سپس با مهر و موم کردن لوله، اطمینان حاصل می‌شود که نمونه آلوده نخواهد شد.

مریخ‌نورد ناسا تاکنون نمونه‌ها را به‌صورت جفتی گردآوری کرده و محققان برای بررسی نمونه‌های به‌دست‌آمده از منطقه دلتایی دهانه «جزرو» هیجان زیادی دارند. آن‌ها نشانه‌هایی از حیات را در سنگ‌های این منطقه پیدا کرده بودند، اما تایید این نظریه نیازمند بررسی دقیق‌تر سنگ‌هاست.

مریخ‌نورد استقامت بررسی خواهد شد

استقامت در آخرین نمونه‌برداری خود، یعنی در نمونه‌برداری سیزدهم هیچ مشکلی در زمینه بستن درب لوله نداشت. تصاویر ناسا هم نشان می‌دهد که نمونه‌برداری‌های سیزدهم و چهاردهم تقریبا در نزدیکی یکدیگر انجام شده‌اند.

با این حال، با توجه به این که ربات ناسا میلیون‌ها کیلومتر با زمین فاصله دارد، عیب‌یابی در آن کار دشواری است. اما از سوی دیگر، دانشمندان می‌دانستند که برای حضور در سیاره‌ای مثل مریخ باید آماده چنین مشکلاتی باشند. در نتیجه، انتظار می‌رود که این مشکل به‌زودی برطرف شود، منتها همچنان به بررسی‌های بیشتری برای انجام این کار نیاز است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->