تاکید طالبان به مهار ۹۰ درصدی قاچاق از مرز نیمروز به ایران | لزوم توجه به اصل همسایگی در رفتار با مهاجران افغان جشن گل سرخ آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف در تعطیلات عید فطر در افغانستان ۳۰ کشته و ۱۵۵ زخمی برجای گذاشت سقوط سه پله‌ای فوتسال افغانستان در جدیدترین رده‌بندی فیفا آمریکا: برنامه‌ای برای بازگشایی سفارت در کابل نداریم گفت‌وگوی بهرامی با مقام طالبان درباره مهاجران افغانستانی در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و یمن (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افغانستان در شاخص جهانی گرسنگی شش پله سقوط کرد

  • کد خبر: ۱۲۹۶۷۶
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۶
افغانستان در شاخص جهانی گرسنگی شش پله سقوط کرد
افغانستان در جدیدترین شاخص جهانی گرسنگی شش پله سقوط و در رده ۱۰۹ از میان ۱۲۱ کشور جهان قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس جدیدترین گزارش شاخص جهانی گرسنگی شاخص افغانستان در رده ۱۰۹ جهانی گرسنگی قرار گرفته است.

شاخص جهانی گرسنگی ابزاری برای اندازه گیری جامع گرسنگی در سطوح جهانی، منطقه ای و ملی است، نمرات آن بر اساس مقادیر چهار شاخص مؤلفه یعنی سوءتغذیه، کوتاه قدی کودک و مرگ و میر کودکان است. نمره این شاخص بر روی یک مقیاس ۱۰۰ امتیازی محاسبه می شود.

افغانستان در شاخص جهانی گرسنگی امسال ۲۹.۹ نمره کسب کرده است.

براساس جدیدترین گزارش شاخص جهانی گرسنگی، ۲۹.۸ درصد مردم افغانستان دچار سوء تغذیه و ۵.۸ درصد کودکان قبل از سن پنج سالگی جان شان را از دست می‌دهند، همچنین ۳۸.۲ درصد کودکان زیر سن پنج سال از کوتاه قدی رنج می‌برند.

در این گزارش آمده است که افغانستان دچار خشکسالی، بی‌ثباتی سیاسی و اقتصادی، فقر شدید و اثرات افزایش جهانی قیمت مواد غذایی و نفتی ناشی از جنگ در اوکراین است.

گزارش سالانه شاخص جهانی گرسنگی از سوی دو سازمان غیر انتفاعی اروپایی تهیه می‌شود.

از طرف دیگر رسانه های هندی نیز اعلام کردند که این کشور در شاخص گرسنگی در رده 107 قرار دارد و تنها یک کشور آسیایی یعنی افغانستان در وضعیت وخیمتری از این کشور قرار دارد.

اخیرا دفتر هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد یا اوچا از افزایش فقر در افغانستان هشدار داده است.

اوچا در توییتی گفته است که ۹۰ درصد مردم افغانستان در حال حاضر غذای کافی ندارند و نیمی از مردم افغانستان به‌ کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

پیشتر نیز کمیته بین‌المللی صلیب سرخ اعلام کرد که فقر یک تهدید جدی برای شهروندان افغانستان است.

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در توئیتی نوشت: «برای جلوگیری از وخامت بیشتر وضعیت به سرمایه‌گذاری بیشتر در افغانستان نیاز است.»

به گفته کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، ده‌ها هزار تن در افغانستان شغل خود را از دست داده‌ و برای گذراندن زندگی با مشکلات زیادی مواجه هستند و در صورت عدم کمک های جهانی با مشکل مواجه خواهند شد.

چندی پیش نیز شماری از سازمان‌های کمک‌رسان بین‌المللی با هشدار از فرارسیدن زمستان سخت، درخواست کمک مالی بیشتری به مردم افغانستان کردند.

پیشتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل اعلام کرده است که بیش از نیمی از جمعیت افغانستان به کمک‌های بشردوستانه و حفاظت از زندگی نیازمند هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->