معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هدایت تحصیلی چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان دارد؟ شرایط برگزاری مجازی کلاس‌های دانشگاه‌ها در تابستان ۱۴۰۴ جزئیاتی از خنثی‌سازی ۴ عملیات انفجاری داعش در ۴ استان کشور «انبه» میوه مفید برای سلامت قلب زنان
سرخط خبرها

تولید ۴۰ درصد از تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور در ایران

  • کد خبر: ۱۳۰۱۶۶
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۶
تولید ۴۰ درصد از تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور در ایران
مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: هم‌اکنون ۴۰ درصد تجهیزات مصرفی پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته در کشور، تولید داخل است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهندس روح‌الله مزینانی در نشست تخصصی که در حاشیه برپایی هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته، با فعالان این حوزه برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: ۶۰ درصد تجهیزات مصرفی پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته در کشور از طریق واردات از سایر کشورها تامین می‌شود.

وی ادامه داد: مسوولان فعالان حوزه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صدد آن هستند تا عدد تولید داخل را افزایش و میزان واردات را کاهش دهند.

مدیر کل امور تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو ضمن تقدیر از برگزارکنندگان هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته، بر حمایت از فناوران، تولیدکنندگان و فعالان این حوزه در راستای تولید بیش از پیش محصول داخلی مشابه نمونه خارجی آن و کاهش میزان وابستگی به واردات در این حوزه‌ها تاکید کرد.

هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته امروز با حضور مدیر کل امور تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و معاونان درمان و غذا و دارو این دانشگاه، در نمایشگاه بین‌اللملی مشهد آغاز به کار کرد.

این نمایشگاه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اتحادیه صنف فروشندگان لوازم و تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی مشهد و نمایشگاه بین‌اللملی مشهد، در قالب ۸۰ غرفه در سالن مفاخر و تالارهای ابوسعید، مولوی، بهار و انوری از تاریخ ۲۶ تا ۲۹ مهر ماه امسال و به مدت چهار روز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۰ تا ۱۸ هر روز از این نمایشگاه بازدید کنند.

محصولات ارائه شده در این نمایشگاه تخصصی، تولید داخل و حاصل تلاش متخصصان تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، کلینیکی، بیمارستانی و صنایع وابسته از سراسر کشور بوده که در این نمایشگاه در مقابل دید عموم مردم قرار گرفته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->