۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

ارتباط زیاد صاف کردن مو با ابتلا به یک سرطان زنانه

  • کد خبر: ۱۳۰۱۹۲
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۷
ارتباط زیاد صاف کردن مو با ابتلا به یک سرطان زنانه
اخیرا پژوهشگران دریافته‌اند که خطر ابتلا به سرطان رحم در زنانی که به طور مکرر از محصولات صاف‌کننده مو استفاده می‌کنند، دو و نیم برابر بیشتر از سایر زنان است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج این پژوهش که روز دوشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد که محصولات صاف‌کننده مو ممکن است به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان رحم را در بین افرادی که به طور مکرر از آن‌ها استفاده می‌کنند، افزایش دهد.

الکساندرا وایت (Alexandra White) از موسسه ملی علوم بهداشت محیط ایالات متحده آمریکا (NIEHS) و رهبر این پژوهش می‌گوید: ما تخمین زده‌ایم که ۱.۶۴ درصد از زنانی که هرگز از صاف‌کننده‌های مو استفاده نکرده‌اند، ممکن است تا سن ۷۰ سالگی به سرطان رحم مبتلا شوند این در حالی است که این خطر در آن دسته از افرادی که به طور مکرر از این محصولات استفاده می‌کنند به ۴.۰۵ درصد می‌رسد. البته در نظر گرفتن این اطلاعات در بستر مناسب اهمیت دارد، زیرا سرطان رحم سرطان نسبتاً نادری است. با این وجود، سرطان رحم شایع‌ترین سرطان در میان زنان ایالات متحده آمریکا است و میزان آن به ویژه در میان زنان سیاه پوست در حال افزایش است.

پژوهشگران، ۳۳ هزار و ۹۴۷ زن که از نظر نژادی با یکدیگر تفاوت داشتند را در سنین ۳۵ تا ۷۴ سال به مدت ۱۱ سال تحت نظر قرار دادند. در این مدت ۳۷۸ زن به سرطان رحم مبتلا شدند.

پس از اینکه پژوهشگران سایر عوامل خطر در ابتلای شرکت‌کنندگان به سرطان را در نظر گرفتند، احتمال ابتلا به سرطان رحم برای زنانی که بیش از چهار بار در یک سال از محصولات صاف‌کننده مو استفاده کرده بودند، ۲.۵ برابر بیشتر از سایر افراد بود.

استفاده کمتر از صاف‌کننده‌ها در یک سال نیز با افزایش خطر سرطان رحم همراه بود، اما تفاوت آن‌ها با گروه دیگر از نظر آماری معنادار نبود و این بدان معناست که نتایج در این گروه ممکن است اتفاقی باشد.

پژوهش‌های قبلی نشان داده است که صاف‌کننده‌های مو حاوی مواد شیمیایی مختل‌کننده عملکرد غدد درون ریز هستند. پیش از این مشخص شده که محصولات با خطر بالاتر ابتلا به سرطان پستان و تخمدان ارتباط دارند.

وایت و همکارانش در مجله موسسه ملی سرطان نوشتند: این یافته‌ها اولین شواهد اپیدمیولوژیک (همه‌گیرشناسی) از ارتباط میان مصرف محصولات صاف‌کننده مو و سرطان رحم است. پژوهش‌های بیشتری برای شناسایی مواد شیمیایی خاصی که این ارتباط را ایجاد می‌کنند، باید انجام شود. تفاوت نژادی بر ارتباط میان مصرف صاف‌کننده‌ها و سرطان رحم تاثیری نداشت.

چجونگ چانگ (Che-Jung Chang) از موسسه ملی بهداشت محیط ایالات متحده در بیانیه‌ای گفت: از آن جا که زنان سیاه‌پوست بیشتر و در سنین پایین‌تر نسبت به سایر نژاد‌ها و قومیت‌ها از محصولات صاف‌کننده مو استفاده می‌کنند، این یافته‌ها ممکن است ارتباط بیشتری به آن‌ها پیدا کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->