نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موافق وزیر پیشنهادی کار: مرتضوی از سربازی به ژنرالی رسید| وزیر پیشنهادی مدیری شجاع و پاکدست است

  • کد خبر: ۱۳۰۲۴۳
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸
موافق وزیر پیشنهادی کار: مرتضوی از سربازی به ژنرالی رسید| وزیر پیشنهادی مدیری شجاع و پاکدست است
نماینده مردم چابهار در مجلس با بیان اینکه سید صولت مرتضوی مدیری شجاع و پاکدست است، گفت: وی از قدرت اجرایی و عملیاتی برخوردار بوده و موضوع عدالت یکی از محوری‌ترین برنامه‌های این وزیر پیشنهادی است.

به گزارش شهرآرانیوز، معین‌الدین سعیدی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۲۷ مهرماه) مجلس شورای اسلامی در موافقت با برنامه و صلاحیت سید صولت مرتضوی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سوالی که آقای طغیانی به عنوان مخالفت مطرح کرد را تکرار می‌کنم، آیا آقای مرتضوی اهلیت لازم برای تصدی وزارتخانه مربوطه را دارد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت با توجه به سوابق اجرایی و مدیریتی وی اگر از اهلیت لازم برخوردار نباشد، چه کسی می‌تواند متصدی این وزارتخانه باشد، مخالفان معتقدند که آقای مرتضوی به حوزه بانکداری آشنا نیست، اما در پاسخ به این افراد باید گفت که آیا آشنایی با این حوزه می‌تواند مشکل کارگران را حل کند؟ یا اگر کسی متخصص حوزه پتروشیمی باشد، می‌تواند مشکلات معلولان را حل کند؟

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس یازدهم افزود: ما برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیازمند مدیر راهبردی هستیم و مدیری راهبردی‌تر از آقای مرتضوی نداریم، چرا که ایشان از سربازی به ژنرالی رسیدند و بدون رانت و پلکانی مسیر ترقی را طی نمود. آقای مرتضوی بخشدار، معاون استاندار، معاون سیاسی وزیر، معاون رئیس جمهور، رئیس نهاد ریاست جمهوری و شهردار دومین کلانشهر کشور بوده است.

نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس اظهار کرد: آقای مرتضوی ارتباط تنگاتنگی با رئیس جمهور دارد و با وجود اینکه در جایگاهی قرار داشته که نمایندگان نمی‌توانستند از اهرم سوال و استیضاح برای بررسی عملکرد یا واکنش در عملکرد وی استفاده کنند، آقای مرتضوی بیش از ۴۰۰ دیدار با نمایندگان مجلس داشته و علی رغم عدم شناخت بسیاری از مدیران کشور، با پوست و استخوان متوجه شده و می‌داند که با تعامل مجلس می‌تواند چالش‌های این وزارتخانه را مرتفع کند.

وی تصریح کرد: پس از قالیباف که اشراف اطلاعاتی شان نسبت به تمام مسائل و حوزه‌های کشور بی بدیل است، آقای مرتضوی شناخت دقیقی از مشکلات مردم شهر‌های مختلف دارد. همچنین ارتباط خوبی با مجموعه و ساختار سازمان برنامه و بودجه دارد و قطعاً می‌تواند از این ظرفیت استفاده کند.

سعیدی یادآور شد: با وجود ابرشرکت‌های اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ما به یک مدیر شجاع، پاکدست و سالم نیازمندیم، مخالفان و منتقدان آقای مرتضوی نمی‌توانند نقطه سیاه و حتی نقطه خاکستری در کارنامه وی پیدا کنند. بخش عمده و جامع هدف این وزارتخانه را بازنشستگان و مردم حاشیه نشین شامل می‌شوند، بنابراین مدیر این مجموعه هم باید از یک خانواده زجرکشیده و روستایی باشد که هست.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه سید صولت مرتضوی استاندار نمونه کشور بوده است، گفت: وی توانایی تحلیل راهبردی مسائل را دارد و همچنین از یک کاریزمای مدیریتی برخوردار است، در این شرایط فعلی و با توجه به فرصت‌هایی که از دست دادیم و چالش‌های پیش رو به یک مدیر با قدرت اجرایی و عملیاتی نیاز داریم که آقای مرتضوی گزینه مناسبی می‌تواند باشد.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی افزود: وزارت کار از پیچیده‌ترین و پرمشغله‌ترین وزارتخانه هاست و دولت مردمی آقای رئیسی هم یکی از مردمی‌ترین افراد خود را برای تصدی این وزارتخانه معرفی کرده است.

وی تصریح کرد: هیچ چیز نمی‌تواند مسیر مردم را منحرف کند، نه دشمن خارجی و نه کینه توزی‌های داخلی میسر نخواهد بود، اما فاصله گرفتن از آرمان‌های انقلاب که مهمترین شاخص آن هم بحث عدالت است می‌تواند مشکل آفرین باشد. با برنامه‌های جدی سید صولت مرتضوی قطعاً این فاصله‌ها کمتر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->