روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیزم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

پیگیری جبران خسارت ناشی از بدحسابی صندوق بازنشستگی در کسورات بانکی در نشست با وزیر کار

  • کد خبر: ۱۳۰۳۲۶
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶
پیگیری جبران خسارت ناشی از بدحسابی صندوق بازنشستگی در کسورات بانکی در نشست با وزیر کار
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، در انتقاد از عدم پایبندی صندوق بازنشستگی به تعهدش پیرامون پرداخت اقساط بازنشستگان به بانک‌ها تاکید کرد: این موضوع در اولین نشست با وزیر کار پیگیری می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابایی کارنامی با انتقاد از عدم پایبندی صندوق بازنشستگی کشوری به تعهدش پیرامون پرداخت اقساط بازنشستگان به بانک‌ها، گفت: بحث کسورات بعد از پرداخت حقوق به بازنشستگان کشوری یکی از دغدغه‌هایی است که امروز در کشور وجود دارد و این مشکل از ۶ ماه گذشته برای اولین بار اتفاق افتاد و تداوم یافت و خسارت سنگینی را به این قشر وارد کرد.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بازنشستگان از پرداخت اقساطشان توسط صندوق بازنشستگی به بانک اطمینان داشتند، اما مدتی است که محقق نمی‌شود بنابراین مشکلاتی برای مزدبگیران به ویژه مستمری‌بگیران ایجاد شده است.

وی تاکید کرد: آنچه مسلم است صندوق بازنشستگی باید به هر نحوی این خسارت را جبران کند چرا که این موضوع با هیچ منطقی پذیرفتنی نیست که مبلغی را از یک بازنشسته برای اقساطش کسر کرده، اما به بانک پرداخت نکند.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی حقوق و دستمزد، تصریح کرد: رییس صندوق بازنشستگی کشوری نیز به این مهم با این استدلال اذعان داشت که ما ماهانه ۱۵۰۰ میلیارد تومان کسری منابع داریم که سازمان برنامه و بودجه باید بپردازد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: بنده با آقای میرکاظمی و رییس گروه تلفیق این سازمان در مورد ضرورت پرداخت منابع این بخش صحبت کردم، اما این گونه پاسخ دادند که بر اساس مصوبه مجلس هر تعهد قانونی که داشتیم، پرداخت کرده‌ایم و نتیجه این اختلاف بین صندوق بازنشستگی و سازمان برنامه و بودجه این می‌شود که خسارت جدی به جامعه بازنشستگان وارد شود که گاه قابل جبران نیست چراکه آن‌ها در نظام بانکی بدحساب قلمداد شده و وقتی تعهدات نسبت به فروشگاه‌های مصرف و رفاهی که در سراسر کشور به بازنشستگان خدمات ارائه می‌دهند، محقق نشود، این قشر متضرر خواهند شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: کمیسیون به این موضوع ورود پیدا کرده است و قرار است بعد از کسب رای اعتماد وزیر نشستی در این مورد برگزار و در آن تاکید کنیم که از ایجاد خسارت برای جامعه بازنشستگان که اغلب مزدبگیران قشر متوسط به پایین جامعه هستند و از بی‌تدبیری که در این حوزه صورت گرفته است، جلوگیری کنند و این حوزه را به گونه‌ای مدیریت کنند که به روال سنوات گذشته برگردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->