راکبان موتورسوار بیشترین سهم را در آسیب دیدگان سوانح رانندگی در مناطق شهری دارند

  • کد خبر: ۱۳۰۳۵۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۷
راکبان موتورسوار بیشترین سهم را در آسیب دیدگان سوانح رانندگی در مناطق شهری دارند
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بیشترین آمار آسیب دیدگان در بین حوادث و سوانح رانندگی در سطح شهر مربوط به راکبان موتورسوار و در جاده‌ها مربوط به انواع خودرو‌های سبک است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی یزدانی اظهار کرد: در بررسی انجام شده ماموریت‌های اورژانس ۱۱۵ در موارد ثبت شده سوانح رانندگی در سال ۱۴۰۰ و شش ماهه اول سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که بیش از ۵۰ درصد مصدومین ثبت شده در اورژانس ۱۱۵ مربوط به راکبان موتورسوار در سطح شهر و در جاده‌ها سرنشین خودرو‌های سبک هستند.

وی ادامه داد: آسیب وارد شده به رانندگان و راکبان موتورسوار، بسیار شدیدتر از سایر وسائل نقلیه است و در بسیاری از آسیب دیدگان متاسفانه نقص عضو و آسیب‌های طولانی مدت اعضا بدن مواجه شده و ضمن مشکلات در زندگی روزمره با هزینه‌های بالای درمانی روبرو می‌شوند که این موضوع فقط با رعایت دقیق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و توجه به هشدار‌های پلیس و عدم تخطی از سرعت مجاز و استفاده از تجهیزات ایمنی قابل پیشگیری است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با آموزش کودکان و نوجوانان و جوانان از محیط خانواده در خصوص رعایت قوانین و مقررات و تشویق به استفاده همه گیر از کلاه ایمنی و پرهیز از سرعت بالا می‌توان امید داشت تا در آینده شاهد کاهش این آمار باشیم و اگر شهروندان تصادف شدید موتوسیکلت را مشاهده کردند از جابجایی و دادن آب و مایعات به مصدومین خوداری کنند و با حفظ امنیت محل حادثه به و روان سازی ترافیکی تا رسیدن آمبولانس اقدام کنند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.