وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تلاش طالبان برای برقراری ارتباط با رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۱۳۰۳۸۷
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۶
تلاش طالبان برای برقراری ارتباط با رژیم صهیونیستی
رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که طالبان در موضع خود نسبت به این رژیم بازنگری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه خبری روسیا الیوم در این باره نوشت، شبکه i۲۴ اسرائیل به نقل از یک مسئول سابق افغانستانی که در مذاکرات با دولت طالبان شرکت کرده بود، اعلام کرد: در مراحل اولیه آن‌ها به روابط محرمانه با اسرائیل توجه دارند و هدف آن‌ها این است که بدانند آیا این مذاکرات در سال‌های آتی نتیجه مثبتی خواهد داشت یا خیر.

این شبکه اسرائیلی اعلام کرد: هدف نهایی از این اقدامات امضای توافق دوجانبه میان اسرائیل و افغانستان است.

مسئول افغانستانی مذکور اعلام کرد: این سیاست موضع رسمی دولت طالبان نیست بلکه این نظر برخی از اعضای طالبان است. گروهی که از این رویکرد سیاسی حمایت می‌کنند حدود ۲۰۰ نفر هستند که برخی از آن‌ها مسئول ارشد طالبان هستند.

شبکه مذکور اعلام کرد: از نظر آن‌ها تقویت و حمایت از نظام طالبان ایجاد روابط محکم با گروه‌های قدرتمند در منطقه از جمله اسرائیل را می‌طلبد.

سپتامبر ۲۰۲۱ ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان اعلام کرد که این گروه به دنبال برقراری روابط با آمریکا و کشورهای دیگر در جهان است اما برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی را بعید دانست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->