المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است
سرخط خبرها

رشد قیمت مسکن در پی گرانی سیمان و فولاد| وعده‌های وزیر صمت در کنترل بازار مصالح ساختمانی بی سرانجام ماند

  • کد خبر: ۱۳۱۰۴۷
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲
رشد قیمت مسکن در پی گرانی سیمان و فولاد| وعده‌های وزیر صمت در کنترل بازار مصالح ساختمانی بی سرانجام ماند
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفـت: بی‌توجهی به بازار مصالح ساختمانی و عدم مدیریت درست محصولات پر کاربرد در ساختمان یکی از مسائل تاثیرگذار در رشد قیمت مسکن است و علی‌رغم تمامی وعده‌های وزیر صمت در این حوزه شاهد نتیجه مثبتی نبودیم.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالجلال ایری در خصوص افزایش قیمت مصالح ساختمانی و نحوه مدیریت این بازار پرتلاطم گفت: یکی از موضوعات بسیار مهم در اجرای برنامه ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی نرخ مصالح ساختمانی است و طبیعتا هرچقدر قیمت مصالح ساختمانی مانند فولاد و سیمان افزایش پیدا کند، بهای تمام شده ساختمان‌ها نیز افزایش خواهند داشت.

این نماینده مردم در مجلس اظهار کرد: وزیر صمت هنگام دریافت رای اعتماد از مجلس وعده‌هایی را در خصوص کنترل بازار سیمان و فولاد مطرح کرد که متاسفانه به آن‌ها جامه عمل نپوشاند. به عنوان مثال وعده کاهش قیمت فولاد تا ۱۰ هزار و سیمان تا ۲۵ هزار تومان بوده که هم اکنون نرخ فعلی بازار با وعده وزیر فاصله بسیار زیادی دارد.

وی با بیان اینکه مصالح ساختمانی یکی از عوامل گرانی بازار مسکن به شمار می‌رود، اضافه کرد: بی توجهی به بازار مصالح ساختمانی و عدم مدیریت درست محصولات پرکاربرد در ساختمان یکی از مسائل مهم و تاثیر گذار در رشد قیمت مسکن در سال‌های اخیر بوده و علی رغم تمامی وعده‌های وزیر صمت در این حوزه شاهد نتیجه مثبتی نبودیم.

ایری اظهار کرد: در حال حاضر برای ساخت مسکن روستایی وام‌های ۲۰۰ میلیون تومانی در نظر گرفته شده که متاسفانه پرداخت آن با چالش‌های بسیار زیادی همراه بوده و هم اکنون نیز موانع زیای پیش روی متقاضیان برای دریافت تسهیلات مذکور است. این تأخیر‌ها در شرایطی رخ داده که قیمت مصالح ساختمانی نیز مسیر صعودی خود را پیش گرفته است، بی تردید تداوم این رشد قیمت‌ها، روستائیان را در ساخت مسکن علی رغم داشتن وام با مشکل مواجه می‌کند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس تأکید کرد: وزیر صمت خود را فردی دغدغه‌مند در حوزه کنترل مصالح ساختمانی نشان داد، اما آن چیزی که در ماه‌های مسئولیت وی شاهد بودیم، کم توجهی به این حوزه بوده است. ضمن اینکه گرانی افسارگسیخته کالا‌های اساسی و عدم تنظیم درست بازار کالا‌های مصرفی نیز از جمله گلایه‌های ما از عملکرد وزیر صمت است و وزیر محترم باید هر چه زودتر عملیات اجرایی جهت کاهش قیمت مصالح ساختمانی با تعامل سازنده با کارخانجات تولید سیمان و فولاد و رفع مشکلات تولیدکنندگان در زمینه‌های فوق را تسهیل کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->