سریال‌های جدید نمایش خانگی اعلام شدند عبدالرضا اکبری «شاپرک خانوم» را به صحنه می‌آورد برنامه «ماجرای جنگ» با میهمانان کشوری و لشکری به آنتن بازمی‌گردد ویدئو | شروین حاجی‌پور صدای نماهنگ تازه فیلم «زن و بچه» شد اختتامیه جشنواره ملی موسیقی جوان | معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف فیلم جدید مارتین اسکورسیزی با حضور دی‌کاپریو و لارنس کلید می‌خورد ۱۲ روز با سینمای دفاع مقدس | جدول پخش فیلم‌ها اعلام شد زمان پخش ثابت مسابقه «۱۰۰» اعلام شد «اسکار از دیروز تا امروز» موضوع پرونده ویژه این هفته «هفت» رائد فریدزاده از تأسیس صندوق توسعه سینما در استان‌ها خبر داد وزیر ارشاد: شعر شهریار مرز زبان کلاسیک و زبان گفتاری را درنوردیده است ارسال ۵۰۰ اثر به جشنواره ادبی داستان‌کوتاه «هشت» در مشهد علیرضا خمسه به «استخر» سروش صحت پیوست برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

«رومن پولانسکی» پشت درهای جشنواره برلین

  • کد خبر: ۱۳۱۴۰۵
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
«رومن پولانسکی» پشت درهای جشنواره برلین
رسانه‌های آلمانی معتقد هستند جشنواره بین‌المللی فیلم برلین در دوره آتی خود فیلم جدید ساخته «رومن پولانسکی» با نام «کاخ» را نمایش نخواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که انتظار می‌رفت فیلم «کاخ» ساخته جدید این کارگردان فرانسوی-لهستانی در دوره جدید جشنواره برلین در سال ۲۰۲۳ رونمایی شود، سایت خبری «BR۲۴»آلمان در گزارشی اعلام کرده که برلیناله علاقه‌ای به نمایش این فیلم ندارد.

عدم اقبال جشنواره برلین از فیلم جدید پولانسکی ۸۹ ساله، اتهامات سوء رفتار اخلاقی است که سال‌های علیه این نویسنده و کارگردان مطرح است. به همین دلیل متخصصان معتقدند جشنواره برلین از بیم واکنش‌های منفی در پی انتخاب این فیلم، قید نمایش آن را خواهد زد.

از سوی دیگر پولانسکی در کشور فرانسه که تابعیت آن را دریافت کرده نیز شرایط مناسبی برای رونمایی از فیلمش ندارد و در صورت آن که «تیری فرمو» مدیر جشنواره کن ساخته جدید پولانسکی را در کن بپذیرد، احتمالا با واکنش‌های منفی فراوانی رو به رو خواهد شد.

گفته می‌شود داستان فیلم جدید «کاخ» که یک کمدی سیاه است درباره جشن سال نو در آستانه هزاره است که در هتلی شیک در «گستاد»، سوئیس اتفاق می‌افتد.

«پولانسکی» سازنده فیلم‌هایی چون «پیانیست» و «محله چینی‌ها» ۴۰ سال است به سبب اتهام تجاوز به دختری ۱۳ ساله در سال ۱۹۷۷ از ترس محاکمه سنگین از آمریکا فرار کرده و در پاریس زندگی می‌کند. وی پس از اعتراف به جرم تجاوزش در سال ۱۹۷۷ میلادی، ۴۲ روز را در زندانی در ایالت کالیفرنیا سپری کرد و سپس آزاد شد اما در سال ۱۹۷۸ زمانی که یک قاضی در تلاش بود تا مجددا پرونده او را به جریان بیاندازد و مجازاتی سنگین برای او صادر کند به فرانسه گریخت.

او در سال ۲۰۰۹ در سوئیس دستگیر شد و ۱۰ ماه را در حصر خانگی به سر برد اما دولت سوئیس در نهایت تقاضای دولت آمریکا مبنی بر استرداد «پولانسکی» را نپذیرفت و او را آزاد کرد.

چندی پیش نیز چند اتهام جنسی جدید علیه «پولانسکی» مطرح شد.

آکادمی اسکار نیز چند سال پیش «رومن پولانسکی» را از عضویت در این نهاد سینمایی اخراج کرده و اعلام کرد این تصمیم در راستای ترویج استانداردهای اخلاقی که اعضاء را ملزم به رعایت ارزش‌های آکادمی و احترام به کرامت انسانی می‌کند، اتخاذ شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->