پزشکیان: نباید نیروهای علمی را به صرف یک اظهار نظر محروم کرد روایت عراقچی در هیئت دولت از سهم کارشکنی‌های آمریکایی‌ها در شکست مذاکرات روسیه و هند رزمایش ۱۵ روزه مشترک خود را آغاز کردند خط‌ونشان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای فلسطینی‌های ساکن غزه توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها (۹ مهرماه ۱۴۰۴) کاخ سفید: ترامپ آماده است «بدون هیچ پیش‌شرطی» با کیم جونگ اون مذاکره کند قائم‌پناه: اکثر نمایندگان مجلس با دولت همراهی و هماهنگی دارند | کاهش مداخله مجلس، تمرکز بیشتر دولت بر وظایف اصلی سخنگوی دولت: درخواست ایران برای نشست با سه کشور اروپایی و ویتکاف در نیویورک رد شد رژیم صهیونیستی شماری از نیرو‌های امدادرسان غزه را هدف قرار داد یک استاد دانشگاه: کودک‌کشی در غزه یک راهبرد است | راه نصرالله خاموش‌شدنی نیست ادعای عجیب رسایی: تمام امضا‌های محمدرضا عارف غیرقانونی است! آیت‌الله علم‌الهدی: دشمنان به دنبال جداسازی نسل جوان از میراث دفاع مقدس هستند تأیید دو مصوبه مرتبط با «جنگ ۱۲ روزه» از سوی شورای نگهبان دو معامله بزرگ جرد کوشنر، داماد ترامپ | از خصوصی‌سازی EA تا طرح صلح خاورمیانه نمایندگان با اختصاص زمین به باشگاه‌ها با اقساط ۱۰ ساله موافقت کردند وزیر خارجه فرانسه خطاب به حماس: باید طرح پایان جنگ غزه را بپذیرید دیدار وزیر آموزش و پرورش با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بهادری جهرمی: وزارت جنگ آمریکا را نهاد تروریستی اعلام کنید ناتوانی سنای آمریکا در تصویب بودجه، دولت را تعطیل کرد مجلس امروز طرح اصلاح موادی از قانون مهریه را بررسی می‌کند (۹ مهرماه ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
فرمانده نیروی دریایی ارتش:

تمام مراحل رزمایش دریایی ایران، روسیه و چین تاکنون با موفقیت اجرا شده است

  • کد خبر: ۱۳۱۷۴
  • ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۱
تمام مراحل رزمایش دریایی ایران، روسیه و چین تاکنون با موفقیت اجرا شده است
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه تمام مراحل رزمایش دریایی ایران روسیه و چین تاکنون با موفقیت اجرا شده است، گفت: از همه کشور‌های منطقه دعوت می‌کنیم تا برای نوبت‌های بعدی به این هم‌گرایی و این ائتلاف منطقه‌ای بپیوندند.
به گزارش شهرآرانیوز، دریادار حسین خانزادی روز یکشنبه، هشتم دی‌ماه در حاشیه رزمایش مرکب دریایی ایران، روسیه و چین و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مراحل مختلف تمرینات تاکتیکی در این رزمایش که برای اولین بار بین سه قدرت دریایی مهم جهان طرح ریزی شده بود، اجرا شد و تا امروز تمام مراحل با موفقیت به سرانجام خود رسیده است.

وی افزود: معتقدیم امنیت دریایی موضوعی است که حتما نیازمند کار جمعی است و جمعی بودن آن متوجه کشور‌هایی است که ظرفیت و توان دریایی دارند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه جلوه جدیدی از توسعه روابط و همکاری بین سه کشور ایران، روسیه و چین در بالاترین سطح خود در حال به نمایش گذاشته شدن است، عنوان کرد: وقتی نیرو‌های نظامی رزمایشی را برگزار می‌کنند به معنای این است که در سایر ابعاد سیاسی، اقتصادی و ... اقدامات به خوبی انجام گرفته و امروز ما شاهد این رزمایش مهم و بزرگ هستیم که هدف آن برقراری امنیت در منطقه است.

خانزادی، خیزش تمدنی قدرت‌های بزرگ آسیا را نکته‌ای حائز اهمیت برشمرد و گفت: این بار این خیزش نه در قالب حرکتی جداگانه بلکه در قالب یک ائتلاف و یک همگرایی، خطوط پررنگی را هم برای منطقه و هم برای جهان مشخص می‌کند.

وی ادامه داد: دوستان جمهوری اسلامی ایران و دوستداران منطقه از این حرکت بسیار خوشحال خواهند شد، اما آن‌هایی که به دنبال تحمیل ترتیبات امنیتی نامطلوب هستند مثل آمریکایی‌ها و ایادی آن‌ها نشانه بسیار معنی‌داری  از این رزمایش خواهند داشت.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تاکید بر اینکه دوره جولان دادن آمریکایی‌ها و ایادی آن‌ها در منطقه به پایان رسیده و هرچه زودتر باید منطقه را ترک کنند، خاطرنشان کرد: از همه کشور‌های منطقه دعوت می‌کنیم تا برای نوبت‌های بعدی به این هم‌گرایی و این ائتلاف منطقه‌ای بپیوندند و به این سطح از امنیت کمک کنند.

منبع: ایرنا

 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->