صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ فیلم کوتاه پس از پدر، در راه مسکو اکران سیار فیلم صیاد هم‌زمان با روز ارتش در سال ۱۴۰۴ معرفی ۴ هزار و ۵۰۰ هنرمند از سوی صندوق اعتباری هنر به سازمان تأمین اجتماعی زمان اکران آنلاین فیلم هفت بهارنارنج با بازی علی نصیریان مشخص شد انتشار فراخوان هفته فیلم و عکس انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد با نام خلیج‌فارس آغاز پخش فصل ۲ سریال آخرین بازمانده فیلم کوتاه «برنده» راهی سه جشنواره خارجی شد سفری درونی به سوی حقیقت مطلق، با عطار عشق و طلسم در امتداد آبی دریاچه | گزارشی از اجرای نمایش «دریاچه قو» در مشهد ۵۰ فیلم سینمایی در صف اکران به بهانه بزرگداشت عطار نیشابوری «منطق‌الطیر» را ورق بزنیم ماریو بارگاس یوسا، نویسنده برنده جایزه نوبل ادبیات درگذشت روایت یک اتفاق معمولی برای یک آدم معمولی عذرخواهی مدیر شبکه سلامت برای پخش صحنه ناهنجار مستند پرتره «داوج پارادیزو» به منظور بزرگداشت جواد علیزاده، کاریکاتوریست برجسته کشورمان، در مشهد اکران شد + فیلم آیا اختلافات کارگردان و تهیه کننده سریال ازازیل حل خواهد شد؟
سرخط خبرها

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در همایش بین المللی ابوالفضل بیهقی

  • کد خبر: ۱۳۱۷۷۵
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۲
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در همایش بین المللی ابوالفضل بیهقی
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که از صبح پنجشنبه پنجم آبان در راستای سفر‌های استانی خود عازم شهرستان سبزوار از توابع استان خراسان رضوی شده بود، در ابتدای سفر یک روزه خود به این شهرستان با حضور در دانشگاه حکیم سبزواری در همایش بین المللی ابوالفضل بیهقی، تاریخ نگار و نویسنده شهیر ایرانی، حضور پیدا کرد.

شهرآرانیوز - محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که از صبح پنجشنبه پنجم آبان در راستای سفر‌های استانی خود عازم شهرستان سبزوار از توابع استان خراسان رضوی شده بود، در ابتدای سفر یک روزه خود به این شهرستان با حضور در دانشگاه حکیم سبزواری در همایش بین المللی ابوالفضل بیهقی، تاریخ نگار و نویسنده شهیر ایرانی، حضور پیدا کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن اشاره به وقایع اخیر کشور و اینکه روز اول آبان به نام «بزرگداشت پدر نثر فارسی، بیهقی بزرگ» نام گذاری شده است، گفت: بیهقی نقش بزرگی در اعتلای زبان فارسی داشته و خدمت بزرگی به زبان فارسی کرده است و تاریخ بیهقی در کنار شاهنامه فردوسی دو استوانه زبان فارسی، در شعر و نثر، محسوب می‌شوند.

اسماعیلی افزود: سرزمین خراسان و به ویژه شهر سبزوار از دیرباز محل شکوفایی فرهنگ و تمدن بوده است و شخصیت‌های بزرگی را به عالم اسلام معرفی کرده است که بیهقی یکی از این شخصیت‌های بزرگ است. در قرون بعدی هم سبزوار به عنوان محل مقاومت در مقابل دشمنان مغول، با نهضت سربداران، متجاوزان را تحقیر و اخراج کرد. دولت پنجاه ساله سربداران، با همنشینی فقه و عرفان، از ریشه‌های اصلی تشکیل نظام مدنی نوین ایران در قرن دهم هجری قمری است که با تأسیس دولت بزرگ و تمدن ساز اسلامی، باعث شد ایران بزرگ را به نقشه سیاسی جهان برگرداند.

این مسئله را مرهون مجاهدت سرداران و سربدارانی هستیم که خون پاکشان شجره و سرمایه‌ای شده است که انقلاب اسلامی از آن بهره می‌برد. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان گفت: سبزوار در طول دوره انقلاب اسلامی هم شخصیت‌های بزرگی را معرفی کرده که مرحوم دکتر علی شریعتی از افتخارات این منطقه است و نقش مهمی در تزریق روحیه انقلابی در جوانان داشته است. همچنین مرحوم حمید سبزواری یکی دیگر از شخصیت‌های بزرگ این شهر است که نقش تأثیرگذاری در جریان شعر انقلاب و روایتگری داشته است.

ادای احترام به مقام شهدای گمنام دانشگاه حکیم سبزواری

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در ابتدای سفر یک روزه خود به شهرستان سبزوار به مقام شهدای گمنام دانشگاه حکیم سبزواری ادای احترام کرد و پس از سخنرانی در همایش بین المللی بزرگداشت ابوالفضل بیهقی با حضور در مزار مرحوم علوی مقدم، از چهره‌های ماندگار ادبیات ایران، بر تکمیل کتابخانه اش در کنار مزار این چهره ماندگار تأکید کرد.

وی همچنین در ادامه بر سر مزار حاج ملاهادی سبزواری (عارف و فیلسوف) و استاد حمید سبزواری (شاعر معاصر انقلابی) حضور پیدا کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->