پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مجوز حرفه‌ای استقلال و پرسپولیس تایید نمی‌شود؟|خبری از تغییرات نیست

  • کد خبر: ۱۳۱۹۲۰
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۷
مجوز حرفه‌ای استقلال و پرسپولیس تایید نمی‌شود؟|خبری از تغییرات نیست
درحالی که مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با امیدواری درباره حضور در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیای فصل بعد حرف می‌زنند، اما هیچ یک از این دو باشگاه هنوز مجوز حرفه‌ای دریافت نکرده‌اند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال و پرسپولس برای شرکت در لیگ قهرمانان آسیای فصل بعد همچنان با مشکل مواجه‌اند و با روندی که طی می‌شود بسیار بعید است که این دو باشگاه مجوز حرفه‌ای دریافت کنند.

این دو باشگاه با اشکالات عدیده‌ای مواجه‌اند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به فقدان زیرساخت مناسب اشاره کرد.  

قرار است کنفدراسیون فوتبال آسیا اعضای جدید کمیته تایید مجوز حرفه‌ای باشگاه‌های فوتبال ایران را تعیین کند تا مدارک دو باشگاه مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد، اما بحث محل درآمد و مالکیت این دو باشگاه هنوز به عنوان یک مسئله لاینحل باقی مانده است.

از سویی ورزشگاه این دو تیم (ورزشگاه آزادی) وضعیت مناسبی ندارد که این موضوع نیز ممکن است در راه صدور مجوز حرفه‌ای لیگ قهرمانان آسیا به سدی محکم تبدیل شود و مانع بزرگی برای این دو باشگاه به وجود آورد. 

به تازگی نیز داریوش مصطفوی، رئیس سابق فدراسیون فوتبال نیز نسبت به تایید مجوز حرفه‌ای این دو باشگاه ابراز تردید کرده و به نظر می‌رسد فصل آینده نیز این دو باشگاه بزرگ و مردمی نتوانند درلیگ قهرمانان آسیا حضور یابند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->