مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش عراق به طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه موافقت مشروط مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیوستن ایران به CFT صالحی امیری: خراسان رضوی باید الگوی استان‌های دیگر باشد | جایگاه ممتاز استان در قطب زیارت، قطب صنایع دستی و قطب گردشگری سلامت انفجار شدید در نیویورک + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر دفاع: تقویت روابط با ترکیه به افزایش ثبات مرز‌ها کمک می‌کند (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به خط‌ونشان وزیر جنگ اسرائیل حماس خواهان حذف مفاد خلع سلاح مقاومت در طرح ترامپ شد قسد و عناصر جولانی در شمال سوریه دوباره درگیر شدند (۹ مهر ۱۴۰۴) مصر: غزه باید توسط فلسطینی‌ها مدیریت شود
سرخط خبرها

روسیه، طراح و عامل انفجار خط لوله «نورد استریم» را معرفی کرد

  • کد خبر: ۱۳۱۹۲۵
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۱
روسیه، طراح و عامل انفجار خط لوله «نورد استریم» را معرفی کرد
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که تعدادی از پرسنل نیروی دریایی انگلیس در طراحی و اجرای حمله به خط لوله «نورد استریم» شرکت داشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع روسیه اعضای نیروی دریای انگلیس عامل حمله تروریستی و منفجر کردن خط لوله نورد استریم در دریای بالتیک بودند.

اوایل مهر ماه بود که وقوع انفجار در خط لوله نورد استریم در دریای بالتیک که گاز روسیه را به آلمان و برخی دیگر از کشورهای اروپایی منتقل می‌کرد، خبرساز شد. به دنبال این انفجار، مقام‌های مسکو ابتدا از احتمال خرابکاری در این ماجرا خبر دادند و بعدتر اعلام کردند که این یک حمله تروریستی بوده است.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روز بیست و هفتم مهر ماه طی نشست خبری اعلام کرد، «اگر نام عاملان حمله به نورد استریم علنی شوند، کشورهای اروپایی غافلگیر خواهند شد». سخنگوی کرملین افزود: «روسیه از طریق مجاری دیپلماتیک، در حال کار روی دریافت تحقیقات از این اقدام تروریستی است».

حالا با گذشت یک ماه از انفجار در خط لوله نورد استریم، وزارت دفاع روسیه رسما اعلام کرد که انگلیس در این حمله تروریستی نقش داشته است.

به گزارش رویترز، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیروی دریای انگلیس عامل منفجر کردن ماه گذشته خط لوله نورد استریم بود. این رسانه انگلیسی البته ادعا کرده که وزارت دفاع روسیه «سنید برای ادعای خود ارائه نداد».

وزارت دفاع روسیه در بیانیه روز شنبه (امروز) خود تصریح کرد: «طبق اطلاعات موجود، نمایندگان یک واحد نیروی دریایی بریتانیا در طراحی، تدارکات و اجرای حمله تروریستی در دریای بالتیک در تاریخ 26 سپتامبر امسال حضور داشتند که باعث منفجر کردن خطوط انتقال گاز نورد استریم 1 و 2 شد».

خبرگزاری رویترز درباره این بیانیه وزارت دفاع روسیه به سراغ وزارت دفاع انگلیس رفت اما این وزارتخانه از هرگونه اظهارنظر درباره این بیانیه خودداری کرده است.

روسیه پیش از این درباره حمله به خط لوله نورد استریم، غربی‌ها را عامل آن خوانده بود اما تا پیش از این صراحتا نام یک کشور خاص غربی را به عنوان عامل طراحی و اجرای این حمله مطرح نکرده بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->