ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

سوتی‌های عجیب CNN درباره فوت نیکا شاکرمی چیست؟

  • کد خبر: ۱۳۱۹۲۶
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶
سوتی‌های عجیب CNN درباره فوت نیکا شاکرمی چیست؟
شبکه CNN در گزارشی با انتشار دو فیلم ادعایی از حضور نیکا شاکرمی در تجمعات مدعی بازداشت وی در همان روز شده است. این گزارش حاوی گاف‌ها و دروغ‌هایی بود که مجدداً پروژه کشته‌سازی برای بهره‌برداری سیاسی را برملا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ۳۰ شهریورماه پیدا شدن پیکر دختری در حیاط‌خلوت یک خانه در خیابان لبافی‌نژاد به پلیس گزارش داده شد که بر اثر سقوط از پشت‌بام خانه مجاور به حیاط‌خلوت خانه مورد نظر، فوت کرده بود و کوله‌پشتی و گوشی موبایل متوفی، روی سکوی پشت‌بام خانه چهارطبقه مجاور قرار داشت.

نام این دختر جوان نیکا شاکرمی ۱۶ ساله اهل خرم آباد لرستان بود که با مادر و خاله‌اش در تهران زندگی و کار می‌کرده است و همزمانی فوت وی با اغتشاشات موجب شد تا مرگ او نیز در راستای پروژه کشته سازی مورد سوءاستفاده رسانه‌های بیگانه قرار بگیرد و با تحریک احساسات خانواده‌اش، تنور آشوب‌ها را داغ نگه دارند.  

به تازگی شبکه CNN در گزارشی با انتشار دو فیلم ادعایی از حضور نیکا شاکرمی در تجمعات مدعی بازداشت وی در همان روز شده است.  

گزارش این شبکه اگرچه چیز جدیدی نداشت، اما حاوی گاف‌ها و دروغ‌هایی بود که مجدداً پروژه کشته‌سازی و تلاش برای تبدیل فوت وی به کشته شدن از سوی ماموران را برملا می‌کند.  

CNN درباره حضور نیکا شاکرمی در تجمع بلوار کشاورز فیلم‌هایی نشان می‌دهد، اما نکته اینجاست که حضور وی چیز جدیدی نیست و پیشتر نیز خاله و هم مادر نیکا این موضوع را در مصاحبه گفته بودند.

در تصاویر ادعایی این شبکه نیز فقط نیکا در صحنه تجمع دیده می‌شود و اثری از دستگیری او نیست، اما این گزارش مدعی محاصره وی در بلوار و بازداشت او می‌شود، اما اینجا دو نکته قابل توجه است؛ مادر وی از قول دوستان نیکا پیشتر گفته بود که وی فرار کرده است و برای اینکه دستگیری او را هم اثبات کند مدعی تعقیب وی از سوی ماموران می‌شود.

با توجه به فیلمی هم که از ورود وی به ساختمان موجود است قطعی است که وی از صحنه فرار کرده بود و براساس همین فیلم و آرامش او بحث تعقیب در کار نیست. حتی اگر این فیلم هم کنار بگذاریم براساس گفته‌های مادر نیکا او تا ساعت ۱۱ و نیم شب آزاد بوده است که بر همین اساس گاف دیگر CNN معلوم می‌شود.  

این شبکه می‌گوید نیکا در ساعت ۲۰:۳۷ دقیقه دستگیر و بازداشت و گوشی‌اش از دسترس خارج شده؛ در این صورت  ماجرای تماس او با دوستانش چیست که خاله و مادرش در مصاحبه‌ها به آن استناد می‌کنند؟  مادر نیکا در ویدئویی که درباره فوت دخترش منتشر کرده می‌گوید بین ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۱:۴۰ شب با وی تماس گرفته است و مادر دوست وی نیز دائم با وی در تماس بوده است.  

همچنین مادر نیکا شاکرمی شب قبل از حادثه از طریق پیامک‌های متعددی از وضعیت او اظهار نگرانی می‌کند و خواستار برگشت وی به خانه می‌شود، اما با وجود چندین پیام ارسالی از طرف مادر وی از ساعت ۲۱:۲۶ تا ۲۳:۰۵ شب بیست و نهم شهریور و بی پاسخ گذاشتن آن‌ها از طرف نیکا، سرانجام در ساعت ۰۴:۵۷:۴۸ بامداد سی‌ام شهریور تنها در یک پیام خطاب به مادر می‌نویسد: تقصیر هیچکس نبود!

شبکه CNN برخلاف مشی حرفه‌ای در کار خبررسانی تلاش کرده تا گزارشی دروغین درباره نیکا شاکرمی را پخش کند، اما در همین گزارش نیز زحمت تطبیق گفته‌ها و صحبت‌های قبلی خانواده وی را نکشیده و با چند دروغ آشکار مدعی دستگیری و کشته شدن او شده است.  

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->