بیفوما و کاظمیان علیه هاشمیان برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس برمی‌گردد؟ سرپرست واقعی پرسپولیس کیست؟ اختلاف در پرسپولیس برای حمایت از هاشمیان اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق  سرخ‌ها در نقل‌وانتقالات ناک‌اوت شدند | مورینیو هم به درد این پرسپولیس نمی‌خورد الوحدات با چند غایب کلیدی مقابل استقلال در تهران پیشنهاد بازگشت علی کریمی از سوی ساپینتو رد شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی یوونتوس و کومو (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | شکست بدموقع تورینی‌ها بازگشت اوریه به تمرین پرسپولیس پخش زنده بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان استعفا نمی‌دهد قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی
سرخط خبرها

آغاز تمرینات تیم ملی درغیاب استقلالی‌ها| لژیونر‌ها حالا، حالا نیستند

  • کد خبر: ۱۳۱۹۳۴
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۸
آغاز تمرینات تیم ملی درغیاب استقلالی‌ها| لژیونر‌ها حالا، حالا نیستند
تمرینات تیم ملی فوتبال ایران آغاز شده و قرار است بعد از برگزاری سوپرجام بازیکنان استقلال نیز به تمرین تیم ملی اضافه شوند. درعین حال لژیونر‌ها یک هفته مانده به شروع جام جهانی به اردوی ملی ملحق خواهند شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال ایران تمرینات خود را بار دیگر آغاز کرده و قرار است در روز‌های آتی سایر بازیکنان که از سوی کی‌روش به مینی کمپ دعوت شده‌اند به تمرینات تیم ملی اضافه شوند.  

علیرضا بیرانوند، محمدرضا اخباری، مرتضی پورعلی گنجی، شجاع خلیل‌زاده، محمدحسین کنعانی‌زادگان، سامان فلاح، میلاد سرلک، امید ابراهیمی، وحید امیری و مهدی ترابی ۱۰ بازیکنی هستند که در تمرینات شرکت کرده‌اند.

این تمرینات درشرایطی آغاز شده که کارلوس کی‌روش ملی‌پوشان استقلال را آزاد گذاشته تا به دلیل حساسیت سوپر جام در تمرینات تیم باشگاهی حضور داشته باشند.  

استقلالی‌ها، اما باید به سرعت خود را به اردوی تیم ملی برسانند وبعد از برگزاری سوپر جام در تمرینات زیر نظر کی‌روش شرکت کنند.

دراین میان، اما لژیونر‌های فوتبال ایران تا یک هفته مانده به شروع جام جهانی درگیر رقابت‌های باشگاهی خود هستند و به تمرینات تیم ملی ملحق نخواهند شد.

عجیب است که فدراسیون فوتبال در این شرایط تن به درخواست کی‌روش داده و تمرینات تیم ملی را هفته‌ها زودتر از سایرتیم‌های شرکت کننده درجام جهانی فوتبال شروع کرده است.

البته شاید کی‌روش ادله خاصی را مطرح کرده باشد که تا این اندازه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ دست او را برای به تعطیلی کشاندن لیگ باز گذاشته است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->