حمایت ۳۷ میلیون دلاری برای ساخت «مخمصه ۲» مایکل مان حمید صفت در سریال بامداد خمار + عکس درگذشت «قاسم مهرنیا»، شاعر و نقال آیین‌های دینی خراسان شمالی + پیام تسلیت وزیر فرهنگ اعضای شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب سال ۱۴۰۴ معرفی شدند ماجرای درگیری بادیگارد‌های «کیانو ریوز» هنرپیشه مشهور هالیوود با یک هوادار زن + عکس آغاز به‌کار کانون موسیقی نواحی ایران حضور فیلم «جی کلی» با بازی جورج کلونی در گلن گلوب رونمایی از آلبوم موسیقی «ناز نگه» زنده یاد همایون خرم «ایرانم» علیرضا قربانی در اهواز تمدید شد + جزئیات همبازی شدن پریناز ایزدیار با امیر جدیدی در فیلم «زوزه» درباره «ماهی در قلاب» فیلم مشترک ایران و تاجیکستان آنچه در قسمت ۱۳ سریال «شغال» خواهید دید + زمان پخش سلمان ساکت: بدون خواندن متون کلاسیک، کسی نویسنده قابلی نمی‌شود فصل جدید رئالیتی‌شو «کارخنده» روی آنتن شبکه یک + زمان پخش مستندسازی که از یک گربه بازی گرفت | «رویای تامی» ماجرای وفاداری حیوانات به انسان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای آخر هفته (یکم و ۲ آبان ۱۴۰۴) + زمان پخش
سرخط خبرها

رضا یزدانی سرود تیم ملی فوتبال در جام جهانی قطر را خواند

  • کد خبر: ۱۳۲۴۳۰
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷
رضا یزدانی سرود تیم ملی فوتبال در جام جهانی قطر را خواند
ترانه «ایران صدای نفسامه» با صدای رضا یزدانی و موسیقی بابک زرین برای حمایت از تیم ملی فوتبال ایران به زودی منتشر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پروژه تولید ترانه مردمی «ایران صدای نفسامه» با صدای رضا یزدانی و موسیقی بابک زرین و ترانه مهدی ایوبی و تنظیم بهتاش زرین برای حمایت از تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر توسط بخش خصوصی به پایان رسید و این اثر به زودی منتشر خواهد شد. مراحل تولید آن هم از اواخر تیرماه آغاز شده بود.

شنیده‌ها حکایت از آن دارد که ترانه «ایران صدای نفسامه» برای تیم ملی فوتبال در جام جهانی پیش رو از نظر موسیقی و ترانه، فضای متفاوتی نسبت به کارهای گذشته‌ رضا یزدانی و بابک زرین دارد. همچنین گفته شده است که این آهنگ نسبت به سایر قطعات رسمی تیم ملی ایران در جام‌های جهانی قبلی هم از نظر محتوای کلام و فرم موسیقی، تفاوت‌های زیادی دارد. این آهنگ از نظر فرم و محتوا ضمن حفظ المان‌های حماسی و متناسب با فضای فوتبال جام جهانی، با در نظر گرفتن سلایق نسل جوان و نوجوان تهیه شده است.

تولید آهنگ تیم ملی با صدای رضا یزدانی و موسیقی بابک زرین بیش از سه ماه زمان برد و ضبط آن در فصل تابستان انجام شده بود. به گفته دست اندرکاران پروژه، این آهنگ به سفارش فدراسیون فوتبال آماده نشده و با حمایت و بودجه بخش خصوصی و صرفا برای حمایت از تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و برای هواداران آماده شده است.

رضا یزدانی در حالی برای تیم ملی خوانده است که سابقه اجرای آثاری مانند ترانه «وطن یعنی» برای جام جهانی ۲۰۱۶ برزیل و ترانه «پرچم» سرود رسمی کاروان المپیک ایران در رقابت‌های اینچه اون کره جنوبی را دارد.

در ادوار گذشته جام‌های جهانی شهرام ناظری، امیر تاجیک، احسان خواجه‌امیری و سالار عقیلی به عنوان خوانندگان آهنگ رسمی تیم ملی در این رقابت فوتبالی انتخاب و آثارشان تولید و منتشر شد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->