جشن‌های دهه کرامت از ۱۱ اردیبهشت در مشهد برگزار می‌شود افزایش سقف شارژ من‌کارت شهروندی مشهد تا ۲۰۰ هزار تومان مشهد در وضعیت هشدار | تمهیدات ویژه شهرداری مشهد برای مقابله با بارندگی و سیلاب (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آماده‌باش شهرداری مشهد برای مقابله با وزش باد شدید و رگبار باران (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای قدیمی در محله توحید مشهد | پاچناری که گلشن شد اطلاعیه تعطیلی ۵ بوستان مشهد به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دو پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل متروپلیس برای توجه ویژه به کودکان و مردم غزه مطالبه ساکنان محله سجادیه مشهد برای بازگشت مشوق‌های بافت فرسوده ثبت ۱۰ رویداد گردشگری مشهد مقدس در تقویم ملی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: خیلی مهم بود که اتصال مترو به حرم مطهر رضوی در دوره ششم شورا انجام شود رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد: تحولات زیادی در دوره اخیر شورا در حوزه بانوان رخ داده است | به دنبال نگاه زنانه و مادرانه به شهر بودیم دبیرکل انجمن کلان‌شهر‌های جهان: مشهد به‌زودی از یک شهر مشهور، به بازیگر بین‌المللی تبدیل خواهد شد نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است مرور کارنامه شورای ششم از زبان رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد | این شورا دستاورد‌های بزرگی داشته است پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان برای تشکیل کمیته خلاقیت و نوآوری در متروپلیس + فیلم هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت‌ها و چالش‌های مدیریت شهر مشهد از نگاه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد | فراوانی طرح‌های دوفوریتی، چالش بزرگ شورای ششم بود ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به هموطنان حادثه‌دیده در انفجار اسکله شهید رجایی رفع اختلال ۱۰دقیقه‌ای در سرویس‌دهی خط یک مترو مشهد
سرخط خبرها

تداوم فرهنگ بسیجی در مدارس فرصت مغتنمی است

  • کد خبر: ۱۳۲۴۵۸
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸
تداوم فرهنگ بسیجی در مدارس فرصت مغتنمی است
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: تداوم فرهنگ بسیجی و استمرار بسیج دانش‌آموزی در مدارس ایران فرصتی مغتنم است که جوانان ما با روحیه انقلابی و متدینانه به‌منظور افتخار‌آفرینی برای کشور تربیت می‌شوند.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، امروز همایش تحلیف فرماندهان بسیج دانش‌آموزی و یادبود دانش‌آموزان شهید حادثه تروریستی شیراز با عنوان «رفیق شهیدم» در سالن معلم پژوهش سرای فرهنگ و ادب مشهد برگزار شد. حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد، سرپرست هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی، گفت: دانش‌آموزان ایران به‌خصوص بسیج دانش‌آموزی در طول تاریخ افتخارات زیادی را برای انقلاب اسلامی به ثبت رساندند.

به گفته وی، حضور قهرمانه دانش‌آموزان ایرانی در دوران دفاع مقدس یک دوره پر‌افتخاری است که هیچ‌گاه از حافظه مردم ایران پاک نخواهد شد. تداوم فرهنگ بسیجی و استمرار بسیج دانش‌آموزی در مدارس ایران فرصت مغتنمی است که جوانان ما با روحیه انقلابی و متدینانه به‌منظور افتخارآفرینی برای کشور تربیت می‌شوند.

وی تصریح کرد: در شرایط اخیر که استکبار جهانی دنبال اغتشاش در کشور بود بهترین پاسخ را همین دانش‌آموزان خواهند داد و امیدواریم این‌بار که دشمنان انقلاب با باروت این نوجوانان بازی کردند ان‌شاءالله با هیمنه آتش نوجوانان اسلامی کاخ استکبار جهانی و اندیشه باطل آن‌ها آتش بگیرد و برای همیشه از روی زمین محو شود.

سردار سرتیپ دوم پاسدار علی‌اکبر افراسیابی، جانشین فرماندهی سپاه امام رضا علیه السلام در خراسان رضوی، با حضور در این مراسم گفت: انتظار داریم فرمانده‌های پایگاه‌های بسیج دانش‌آموزی مسلح به سلاح‌های روز انقلاب اسلامی باشند و بتوانند از انقلاب دفاع کنند. به‌طبع کسی که فرمانده است و بصیرت و آگاهی دارد، می‌تواند یک راهبر خوب باشد. خیلی از فرماندهانمان در دفاع مقدس و جنگ سرد خودشان جزو ازخودگذشته‌ترین افراد بودند که توانستند دفاع مقدس را در آن برهه راهبری و هدایت کنند.

به گفته سردار افراسیابی، امروز هم در جنگ نرم فرماند‌ه‌های واحد بسیج دانش‌آموزی در پیشانی کار هستند و آینده‌سازان کشور هستند. جنگ نرم و جنگ سخت خیلی تفاوت دارد. در جنگ سخت دشمن مشخص است اما در جنگ نرم دشمن مشخص نیست و هدف تسخیر افکار یک جامعه است. امروز در مسائلی که در جامعه داریم، فضای مجازی و رسانه ابزار دشمن شده است که جامعه را بمب‌باران افکار خودشان می کنند و با بزرگ‌نمایی مسائل در بنگاه‌های بزرگ خبرپراکنی دروغ‌ها بر افکار عمومی سوار می‌کنند.

وی تأکید کرد: در چند شب پیش در اعتراض‌های دانشگاه آزاد مشهد به دروغ گفتند مأموران انتظامی آنجا را محاصره کرده‌اند و ضرب و شتم می‌کنند و مردم را به آنجا کشاندند و با تکرار دروغ و بزرگ‌نمایی جو را متشنج کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->