پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تولید ۴ محصول جدید خانواده هایما در «ایران‌خودرو»|هایما 8S به زودی وارد بازار می‌شود

  • کد خبر: ۱۳۲۶۳۰
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳
تولید ۴ محصول جدید خانواده هایما در «ایران‌خودرو»|هایما 8S به زودی وارد بازار می‌شود
مدیر عامل ایران خودرو گفت: از ابتدای سال جاری مقرر بود که هر ماه شاهد یک رونمایی جدید در گروه صنعتی ایران خودرو باشیم و در آبان ماه نیز رونمایی از محصول هایما 8S صورت گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی خطیبی امروز (۱۱ آبان) در آیین آغاز تولید انبوه خودرو هایما 8S که در محل هتل هما شماره ۱ مشهد برگزار شد، اظهار کرد: محصول هایما 8S سومین محصول از خانواده هایما بوده که در گروه ایران خودرو تولید شده است. به اعتقاد بنده و فعالین صنعت خودرو این محصولات با اقبال و پدیرش خوبی در جامعه و بازار خودرو از سمت مشتریان مواجه شده است.

وی افزود: به زودی در بهمن‌ماه سال جاری به این گروه محصول جدید اضافه شده و سال جاری را با تولید ۴ محصول جدید خانواده هایما به پایان می‌بریم.
مدیر عامل ایران خودرو بیان کرد: تنوع محصول احترام به سلیقه و خاص مشتریان است. در روش‌های فروش همیشه اعتقاد ما این بوده تنوع فروش اهمیت لازم را داشته تا مشتریان با توانایی مالی مختلف بتوانند محصولات را خریداری کنند.

به گفته وی، در حال حاضر هایما از گردونه قرعه‌کشی و الزامات وزارت صمت خارج شده و بهتر و با کیفت‌تر عرضه می‌شود. در طراحی برای فروش این محصول مقدار قابل توجهی تسهیلات برای مشتریان در نظر گرفته شده است.

در ایران خودرو خراسان که امروز به نهاد تخصصی خودرو‌های اس یو وی تبدیل شده است با کمک نمایندگان مجلس و سایر مسئولین قصد داریم با خط پرس شاپ مجموعه را مستقل و خودگران نماییم.

خطیبی با اشاره بر اینکه هایما 8S به زودی وارد بازار می‌شود، ادامه داد: پروژه دیگری که در مجموعه ایران خودرو خراسان پیگیری خواهد شد، راه اندازی خط تولید پلوس است. در حقیقت در گروه ایران خودرو به معنای واقعی به دنیال این هستیم تا از نطر تمام شاخص‌های کمی و کیفی ایران خودرو را به وضعیت بهتر برسانیم. به گفته وی، ایران خودرو از نظر شاخص‌های کیفی و از نظر کمی و شاخص تولید محصولات ایران خودرو در این هشت ماه رشد بسیار خوبی داشته است.

به گفته وی، امیدواریم تا پایان سال جاری ۵۰۰۰ هزار دستگاه خودرو هایما 8S تولید شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->