سازمان بهداشت جهانی: در ۲۰۲۴ بیش از ۱۰۰ کودک در افغانستان و پاکستان فلج شده‌اند قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) افغانستانی‌ها شانه به شانه مردم ایران | ما غم شریکیم کمبود بودجه برنامه جهانی غذا | احتمال توقف کمک‌رسانی از طریق هوا به افغانستان همه چیز درباره آزمون کنکور ۱۴۰۴ افغانستان ابراز همدردی طالبان با ملت و حکومت ایران، درپی وقوع حادثه در اسکله شهید رجایی بندرعباس قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل: از هنر‌های تجسمی در افغانستان حمایت می‌کنیم + فیلم درخواست انجمن دوستی ایران و افغانستان برای توقف «رفتار تبعیض‌آمیز» علیه مهاجران محرومیت ۳۰۰ هزار کودک افغانستانی از آموزش به دلیل کاهش کمک‌های آمریکا هیئت طالبان برای شرکت در نمایشگاه «ایران اکسپو» عازم تهران شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بلومبرگ از تصمیم روسیه برای تقویت روابط خود با طالبان خبر داد قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراف یک فرمانده سابق طالبان به گروگان‌گرفتن روزنامه‌نگار آمریکایی قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان
سرخط خبرها

ابراز نگرانی نماینده افغانستان در سازمان ملل درباره وضعیت زنان و دختران

  • کد خبر: ۱۳۲۶۷۷
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۲
ابراز نگرانی نماینده افغانستان در سازمان ملل درباره وضعیت زنان و دختران
سرپرست نمایندگی دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد خواستار تقویت مکانیزم نظارتی و گزارش‌دهی و گزارشگر ویژه حقوق بشر در افغانستان شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نصیر احمد فایق سرپرست نمایندگی دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد امروز چهارشنبه ۱۱ آبان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک در مورد وضعیت افغانستان سخنرانی کرد.

نصیر احمد فایق گفت: وضعیت حقوق بشر به ویژه حقوق زنان و دختران در افغانستان چنانچه در گزارشات منشی عمومی سازمان ملل متحد و گزارش ویژه حقوق بشر پیوسته انعکاس داده شده است نگران کننده‌است.

فایق گفت: وضع سیاست‌های تعصب آمیز و سیستماتیک برای محدود سازی حقوق و آزادی‌های اساسی زنان و دختران به‌شمول آزادی حرکت، حق آموزش، کار و اشتراک در عرصه‌های اجتماعی همه مغایر اصول کنوانسیون‌ها و پیمان‌های حقوق بشر بین‌المللی می‌باشد.

به گفته او، جنگ طولانی داخلی و آفات طبیعی، زندگی همه افغان‌ها را در خطر قرار داده‌است که زنان، دختران و کودکان بیشترین فشار و آسیب را عمیقاً متقبل شده‌اند.

احمد فایق افزود: برای رسیدگی موثر و جلوگیری از نقض حقوق بشر در افغانستان تقویت مکانیزم‌های نظارتی و گزارشدهی از طریق یوناما و گزارشگر ویژه حقوق بشر در افغانستان می‌باشد."

فایق ضمن قدردانی از کارکرد یوناما و گزارشگر ویژه حقوق بشر، بخاطر مستند سازی نقض حقوق بشر و بدرفتاری‌ها در افغانستان از جامعه بین‌المللی تقاضا کرد تا حمایتشان را ادامه دهند.

فایق خطاب به رییس و اعضای شورای حقوق بشر گفت: ما بوسیله مسئولیت پذیری و عملکرد می توانیم حقوق بشر و آزادی‌های بنیادی را در جهان حمایت و تقویت کنیم. برای دستیابی به پیشرفت، توسعه، صلح و امنیت؛ باید تمام شهروندان افغانستان به شمول زنان، جوانان و اقلیت‎ها به صورت کامل در زندگی سیاسی، اقتصادی، و اجتماعی سهم بگیرند."

فایق تاکید کرد: این مهم، فقط از طریق یک دولت فراگیر و پاسخگو مبتنی بر حاکمیت قانون، عدالت و اراده مردم با اشتراک کامل، مساوی و معنی‌دار زنان و تمام اقشار جامعه، می‌توان عدالت، صلح و امنیت را در افغانستان تامین کرد.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->