مطالعه جدید: خفاش‌ها از صدای قورباغه‌ها، طعمه‌های خوشمزه را از سمی تشخیص می‌دهند بسته‌های تخفیفی رومینگ همراه اول و ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۴ + روش فعالسازی مشخصات سرفیس پرو جدید با نمایشگر ۱۲ اینچی لو رفت گوگل به زودی به کودکان زیر ۱۳ سال اجازه استفاده از چت‌بات Gemini را می‌دهد کشف انقلابی دانشمندان درباره منشأ طلا: مگنتارها، کارخانه‌های جدید تولید عناصر گرانبها! نسخه آزمایشی One UI ۸ سامسونگ احتمالا ماه آینده منتشر می‌شود ویدئو | موتورسیکلت پرنده Volonaut که از پیشرانه جت برای پرواز استفاده می‌کند زمان انتشار بازی GTA VI به تأخیر افتاد + دلیل و تاریخ جدید هشدار اپل به کاربران آيفون: مراقب حمله جاسوس‌افزاری باشید نتیجه تحقیقات جدید: رژیم غذایی فستینگ منجر به تغییرات پویا در مغز می‌شود گوگل پلی از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا کنون ۴۷ درصد از برنامه‌هایش را کاهش داده است جمینای گوگل احتمالا تا پایان ۲۰۲۵ با آیفون ادغام می‌شود بزرگ‌ترین ساختار کیهانی ممکن است ۵۰درصد بزرگ‌تر از آن چیزی باشد که تصور می‌کردیم نامه انجمن «فین‌تک» ایران به رئیس جمهور در اعتراض به ضرب‌الاجل بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارزی ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل برای یادگیری زبان معرفی شدند گوگل زبان فارسی را به هوش مصنوعی پادکست‌ساز NotebookLM اضافه کرد ویدئوکست | اخبار علم و فناوری در هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازبین‌بردن عوارض قرص‌های لاغری و راهکار‌های علمی و مؤثر برای بازگرداندن سلامتی راهکار‌های جلوگیری از قطع اینترنت در تابستان | ارتباطات زیر سایه خاموشی‌ها دانشمندان، به‌صورت اتفاقی، فرضیه ۶۷ ساله درباره ویتامین B1 را تأیید کردند نتیجه تحقیقات جدید: ضرر استرس کاری و دود دست‌دوم سیگار برابر است!
سرخط خبرها

شیائومی از طرح گوشی‌ای رونمایی کرد که می‌توان از لنزهای بزرگ لایکا روی آن استفاده کرد + عکس

  • کد خبر: ۱۳۲۸۰۵
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷
شیائومی از طرح گوشی‌ای رونمایی کرد که می‌توان از لنزهای بزرگ لایکا روی آن استفاده کرد + عکس
شیائومی به تازگی عکس‌هایی را منتشر کرده که نشان از یک پروژه جاه‌طلبانه می‌دهد: گوشی هوشمندی که می‌تواند روی آن از لنزهای Leica M-mount استفاده کرد.
کاظم کلانتری
خبرنگار کاظم کلانتری

شهرآرانیوز - طرح مفهومی «شیائومی ۱۲ اس اولترا» یک طراحی اولیه از ۱۲ اس اولتراست که سنسور ۵۰ مگاپیکسلی دوربین آن به کاربران اجازه می‌دهد لنز‌های فول‌سایز لایکا را روی آن نصب کنند.  

Engadget گزارش داده که تنها ۱۰ دستگاه از این تلفن هوشمند تولید شده و قیمت هر کدام حدود ۳۰۰۰۰۰ یوان یا ۴۱۲۱۰ دلار بوده است. خیلی بعید است شیائومی این دوربین را به تولید انبوه برساند.

شیائومی از طرح گوشی‌ای رونمایی کرد که می‌توان از لنزهای بزرگ لایکا روی آن استفاده کرد + عکس

این دستگاه مفهومی درواقع کار می‌کند و این شرکت چند نمونه عکس گرفته شده با آن را به اشتراک گذاشته که کیفیت آن‌ها را در ادامه می‌توانید ببینید:

این گوشی اولین گوشی مفهومی‌ای نیست که از لنزهای بزرگ استفاده می‌کند. اما می‌توانیم بگوییم شیائومی اولین شرکتی است که گوشی‌ای با یک پایه فیزیکی بومی ساخته که لنز روی آن سوار می‌شود.

در سال ۲۰۱۴، سونی دو دستگاه به نام‌های QX۱ و QX۳۰ تولید کرد که لنز‌های E-mount را می‌پذیرفتند. یعنی بدون آن‌ها نمی‌شد لنز‌ها را روی یک تلفن هوشمند نصب کرد.

شیائومی از طرح گوشی‌ای رونمایی کرد که می‌توان از لنزهای بزرگ لایکا روی آن استفاده کرد + عکس

شاید تصمیم شیائومی برای خارج‌کردن این گوشی از برنامه تولید انبوه تصمیم خوبی بوده یاشد زیرا سابقه نشان داده است که این نوع محصولات فروش خوبی ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->