نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

توضیحات سعید جلیلی درباره انصرافش از انتخابات ۱۴۰۰ + فیلم

  • کد خبر: ۱۳۳۵۲۹
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۱
توضیحات سعید جلیلی درباره انصرافش از انتخابات ۱۴۰۰ + فیلم
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در یک نشست دانشجویی درباره کناره گیری از انتخابات ۱۴۰۰ به نفع آیت الله رئیسی توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید جلیلی در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی که عصر امروز (دوشنبه) در دانشگاه شاهد برگزار شد، در پاسخ به سوالی درباره علت انصرافش از کاندیداتوری ریاست‌جمهوری به نفع آیت الله رئیسی گفت: {در آن زمان} بحث این شد که اگر قرار است یک کاندیدایی انتخاب شود و با قدرت بیشتری کار کند هر چقدر رای او جدی‌تر و قوی‌تر باشد می‌تواند کمک کند.

وی افزود:، چون مهم این است که کار انجام شود نه اینکه بگوییم آن کار را حتما من انجام دهم. چه در دولت رفیق و چه در دولت رقیب شما باید سایه به سایه دنبال کنید و کمک کنید که موارد خطا تصحیح شود و نقاط قوتی که هست کمک کنید که با قدرت ادامه پیدا کند.

جلیلی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به دلایل مخالفت با روند مذاکراتی که منجر به امضای برجام شد، گفت: اگر ما منافع کشور را دنبال می‌کنیم این مسئله ابزار مختلفی دارد که مذاکره هم می‌تواند یکی از این ابزار باشد و خود مذاکره به تنهایی موضوعیتی ندارد و بلکه هدفی که به تبع آن حاصل می‌شود، مهم است.

وی افزود: بعضا در برخی رسانه‌ها اینچنین القا می‌شود که اگر این باشد و این طور شود، مسائل کشور حل می‌شود در حالی که مذاکره یک ابزار است که اگر به درستی پیگیری شود، می‌تواند منجر به رسیدن به هدف شود؛ لذا این نیست که شما بگویید ما سرلجبازی فلان کار را کردیم. یکی از بحث‌های ما این بود که شما خودتان قبل از انقلاب در همین ایران نیروگاه هسته‌ای بوشهر را راه انداختید. خب پس از انقلاب مگر چه اتفاقی افتاد؟ آنهم انقلابی که همه دنیا اذعان داشت که یک انقلاب مردمی بوده و مردم با ساقط کردن یک دیکتاتور، نظام جدیدی را جایگزین آن کردند. چرا پس از انقلاب اسلامی همین نیروگاه بوشهر را رها کردید و آن را تکمیل نکردید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: اگر در هسته‌ای شما بگویید این حق من است، ولی آن را کنار می‌گذاریم، که در مقطعی متاسفانه این راهبرد پیاده‌سازی شد، بعد دیدید که در جواب فشار حداکثری را به ایران تحمیل کردند، بعد {در داخل} گفتند نه حالا آنجا یک نفر دیگر انتخاب شد! مگر می‌شود شما سرنوشت یک ملت را به این وابسته کنید که در آنجا (آمریکا) یک دیوانه انتخاب شود یا یک کمتر دیوانه.

جلیلی با اشاره به مذاکرات پیش از انتخابات ۹۲ که او رئیس تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان بود، یادآور شد: ما در ژنو سه با سوخت ۲۰ درصد وارد گفتگو‌ها شدیم که یک ابزار قدرت بسیار مهم برای ایران بود. طرف مقابل فهمید به جای آنکه در میز مذاکره ابزار قدرت دست او باشد، این ابزار در دست ایران است. چه کسی این ابزار قدرت را تولید کرده بود؟ جز جوانان همین سرزمین یعنی شهید شهریاری و همکاران او؟

وی افزود: در اینجا آنچه که ما را تضعیف می‌کند آن است که عده‌ای القا کنند که اصلا چرا دنبال هسته‌ای رفتیم؟ و چرا هسته‌ای را ول نمی‌کنیم و به دنبال تامین نان شب مردم نمی‌رویم؟ ما می‌گفتیم اگر این حق مسلم ما است و این ضرورت‌ها وجود دارد نباید این حق را به مکانیسم ماشه موکول کنیم که حتی اگر اعتراض هم کنیم، او همه تحریم‌ها را علیه خودمان برگرداند. مشکل بند ۳۷ برجام همین بود که ما بار‌ها به آن تاکید کردیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->