تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری از روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) موسیقی به کاهش زوال عقل تا ۴۰ درصد کمک می‌کند تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) معاون پرستاری وزارت بهداشت: تعداد پرستاران در کشور مطلوب است، اما درست پراکنده نشده‌اند | بازنگری در بورسیه دانشجویان پرستاری هشدار پلیس راهور به آموزشگاه‌های رانندگی درباره ۲ تخلف مهم آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵، فردا (یکشنبه، ۱۱ آبان) | ثبت‌نام نزدیک به ۶۰ هزار داوطلب در آزمون رد مال ویلای ۸ هزار متری متهم ردیف اول پرونده چای دبش به بانک ملت
سرخط خبرها

تفاوت واقعیت ماجرای حوادث زاهدان با اظهارات مولوی عبدالحمید | روایت راننده اتوبوس از روز حادثه + فیلم

  • کد خبر: ۱۳۳۷۳۴
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۴
تفاوت واقعیت ماجرای حوادث زاهدان با اظهارات مولوی عبدالحمید | روایت راننده اتوبوس از روز حادثه + فیلم
در جریان حمله به کلانتری جنب مصلی اهل سنت زاهدان، فرد یا افرادی با یک دستگاه اتوبوس به کلانتری حمله‌ور شده و به گفته شاهدان عینی اتوبوس را به دیوار کلانتری می‌کوبند که موجب ریزش دیوار می‌شود. راننده اتوبوس روایتی جزئی از روز حادثه بیان می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، روز جمعه ۸ مهرماه، مولوی عبدالحمید امام جماعت مسجد مکی زاهدان در اثنای خطبه‌های نماز جمعه خود مباحثی راجع به شایعات اخیر در این استان مطرح می‌کند؛ مباحثی در مورد ادعای تجاوز یک درجه‌دار نیروی انتظامی چابهار به دختر نوجوان و جالب اینکه این موضوع از حدود ۴۰ روز پیش از این ماجرا در استان سیستان و بلوچستان مطرح بود و مسئولان و نیروی انتظامی نیز بر «بررسی و رسیدگی به این شایعه» و در صورت واقعیت داشتن، برخورد با فرد خاطی تأکید کرده بودند.

این‌که چرا این موضوع به‌یک‌باره پس از ۴۰ روز و به‌صورت خاص آن‌هم در شرایطی که فتنه اخیر در حال فروکش بود، در نماز جمعه مطرح می‌شود جای بررسی دارد؛ اما به‌هرحال بعد از نماز، جمعی از مردم سمت کلانتری جنب مصلی حرکت می‌کنند و شعار‌هایی سر داده می‌شود. در همین حین برخی افراد به سنگ‌اندازی به‌سمت کلانتری و در ادامه تلاش برای شکستن درب کلانتری اقدام می‌کنند و تصاویر منتشر شده از دوربین‌های کلانتری در رسانه‌های جمعی نشان می‌دهد حداقل دو فرد مسلح در میان افرادی که سمت کلانتری هجوم برده‌اند حضور دارند؛ در ادامه نیز حوادث تلخی رخ می‌دهد.

تفاوت واقعیت ماجرای حوادث زاهدان با اظهارات مولوی عبدالحمید | روایت راننده اتوبوس از روز حادثه + فیلم

در جریان حمله به کلانتری جنب مصلی اهل سنت زاهدان در اقدامی عجیب، فرد یا افرادی با یک دستگاه اتوبوس  با سرعت به کلانتری حمله‌ور شده و به گفته شاهدان عینی اتوبوس را به دیوار کلانتری می‌کوبند که موجب ریزش دیوار می‌شود.

در این زمینه با توجه به ادعا‌های مکرر مولوی عبدالحمید امام جمعه مسجد مکی زاهدان مبنی بر اینکه در حوادث جمعه سیاه تنها عده‌ای معترض و نه اغتشاشگر در میدان بوده‌اند که بی‌گناه گشته شده‌اند، بررسی دقیق و کارشناسانه ابعاد موضوع توسط تیم‌های مختلفی از داخل استان گرفته تا هیأت‌های اعزامی از پایتخت در دستور کار قرار می‌گیرد که در گام نخست به انتشار بیانیه شورای تامین در روز پنجشنبه پنجم آبان ماه منتج می‌شود که در این بیانیه با اشاره به "پذیرش قصور برخی از ماموران و عزل رئیس وقت کلانتری ۱۶ و فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان" تاکید شده "بالغ بر ۱۵۰ نفر که حضور افراد مسلح در میان آن‌ها به اثبات رسیده با حمله به کلانتری ۱۶، ضمن پرتاب سنگ، تیراندازی، هدایت و زدن اتوبوس شرکت واحد به دیوار کلانتری به قصد تخریب درب و دیوار آغازگر اغتشاش بوده است".

پس از انتشار این بیانیه مولوی عبدالحمید در خطبه‌های نماز جمعه ششم آبان‌ماه با اشاره به اینکه فرصت نکرده همه متن بیانیه شورای تأمین استان سیستان و بلوچستان را مطالعه کند! از بخشی از این بیانیه و اقدام صورت‌گرفته در برکناری برخی مسئولین در زمینه حوادث ۸ مهرماه زاهدان استقبال می‌کند. روز بعد دفتر مولوی عبدالحمید با انتشار بیانیه‌ای، به بیانیه شورای تامین استان واکنش نشان می‌دهد و بعضی از ادعا‌های مطرح شده در این بیانیه از جمله حمله اتوبوس را خلاف واقع می‌خواند؛ که در این خصوص در متن آن آمده "در مورد اتوبوسی که به دیوار کلانتری کوبیده شده، شاهد موجود است که یکی از مأموران کلانتری راننده اتوبوس را از پشت فرمان بیرون کرده و خودش پشت فرمان می‌نشیند تا اتوبوس را در مقابل درب کلانتری برای حفاظت آن پارک کند، اما، چون رانندگی بلد نبوده یا دستپاچه شده، دو بار اتوبوس را عقب و جلو می‌برد و به دیوار کلانتری می‌کوبد و نهایتاً اتوبوس را رها می‌کند و از محل می‌گریزد؛ لذا تلاش برای تسخیر کلانتری توسط افراد در هیچ عقل و منطقی نمی‌گنجد".

تفاوت واقعیت ماجرای حوادث زاهدان با اظهارات مولوی عبدالحمید | روایت راننده اتوبوس از روز حادثه + فیلم

بررسی بخشی از فیلم‌های دوربین‌های مداربسته کلانتری تا قبل از تخریب آن‌ها توسط مهاجمان و فیلم‌های موجود در موبایل تعدادی از افراد حاضر در صحنه و همچنین اظهارات راننده اتوبوسی که وسیله نقلیه او پس از ربودن باعث تخریب دیوار کلانتری شد، نشان می‌دهد واقعیت ماجرا با اظهارات امام جمعه مسجد مکی زاهدان متفاوت است.

راننده اتوبوس در شرح روایت حادثه می‌گوید در مسجد مشغول نماز خواندن بودم که متوجه شروع  درگیری‌ها شدم. به سمت اتوبوس آمدم و قصد فرار از محل را داشتم، اما مهاجمان اجازه انتقال اتوبوس را ندادند و شیشه‌هایش را شکستند. وقتی دیدم امکان انتقال اتوبوس وجود ندارد، اتوبوس را رها کردم و از محل گریختم.  

بعد از متواری شدن راننده اتوبوس از محل، گروهی از مهاجمان با سوار شدن بر اتوبوس ربوده‌شده اقدام به تخریب دیوار کلانتری کردند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->