واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

پیگیری مشکل بیمه رانندگان جاده‌ای از طریق استفساریه در مجلس

  • کد خبر: ۱۳۴۰۸۸
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۹
پیگیری مشکل بیمه رانندگان جاده‌ای از طریق استفساریه در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با اعلام این خبر که اعضای این کمیسیون درصدد حل مشکل بیمه رانندگان جاده‌ای هستند، گفت: ما به دلیل وجود اختلاف‌نظری پیرامون این موضوع به دنبال این هستیم که آن را در قالب ارائه استفساریه پیگیری و مصوب کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، خلیل بهروزی‌فر با اشاره به موضوع پیگیری بیمه رانندگان جاده‌ای در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، گفت: هم‌اکنون موضوع بیمه به یکی از مشکلات رانندگان حمل و نقل جاده‌ای تبدیل شده است چراکه یا اکثر آن‌ها فاقد بیمه هستند یا برخی شرکت‌های حمل و نقلی که تحت پوشش آن‌ها فعالیت می‌کنند، رانندگان را مجبور می‌‎کنند که حق بیمه خود را واریز کنند بنابراین باید به صورت آزاد و اختیاری مبلغی را برای حق بیمه پرداخت کنند.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ما در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در حال بررسی وضعیت بیمه رانندگان حمل و نقل جاده‌ای هستیم، اما چون اختلاف نظری در این زمینه وجود دارد هنوز به توافقی در این خصوص نرسیده‌ایم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: قرار بر این شده است که به منظور رفع اختلاف نظر موجود، این موضوع را در قالب یک استفساریه‌ای پیگیری و مصوب کنیم بنابراین پیشنهاد ارائه شده در این رابطه همچنان در کمیسیون در حال بررسی است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: ما در این کمیسیون تلاش می‌کنیم تا مشکل بیمه این قشر زحمتکش را هر چه زودتر رفع کرده و در قالب تصویب قانون از آن‌ها حمایت کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->