جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۵ به «لاسلو کراسناهورکایی» اهل مجارستان رسید مجموعه نمایشی «دو نفره‌ها» در رادیو + زمان پخش انتشار دوبله فیلم «چهار شگفت‌انگیز: اولین قدم‌ها» از فیلیمو مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۱۸ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) انتشار اشعار منتشرنشده «شیموس هینی» برنده نوبل پرواز بر فراز کلمات | درباره ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و راهکار‌هایی که شما را ترغیب به خواندن می‌کند حکایت بهروز و وصیت سه‌جانبه دبیر هجدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر معرفی شد تقدیر از «هوشنگ مرادی کرمانی» به مناسبت هفته کودک نامزد‌های نوبل ادبیات ۲۰۲۵ معرفی شدند تبلور اندیشه‌های مکتب شیعه در هنر استاد محمود فرشچیان فصل دوم «دکستر: رستاخیز» در راه است هماوردیِ تجدد و سنت | گفت‌و‌گو با علی صنعوی درباره ترجمه رمان «زمستان در مادرید» که به جنگ داخلی اسپانیا می‌پردازد برنامه «انارستان» روی شبکه افق کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها
سرخط خبرها

علی رهبری روی صحنه سن پترزبورگ

  • کد خبر: ۱۳۴۲۶۵
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
علی رهبری روی صحنه سن پترزبورگ
علی رهبری آهنگساز شناخته شده کشورمان و رهبر ارکستر در روزهای ۲۸ آبان و ۴ آذر با ارکستر سمفونیک اپرای مارینسکی در روسیه روی صحنه سن پترزبورگ می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی رهبری رهبرارکستر و آهنگساز شناخته شده کشورمان در قالب پنجمین و ششمین برنامه ارکستر سمفونیک اپرای مارینسکی سن پترزبورگ به عنوان رهبر دائم روی صحنه می رود.

در کنسرت اول که روز بیست و هشتم آبان برگزار می شود، آثاری از ریشارد واگنر آهنگساز المانی، ارنو بابا جانیان آهنگساز اهل ارمنستان و هکتور برلیوز آهنگساز فرانسوی اجرا خواهد شد، این در حالی است که زرینا شیمانسکایا اهل سن پترزبورگ به عنوان سولیست پیانو در این برنامه حضور دارد.

در کنسرت دوم هم که روز جمعه ۴ آذر پیش روی مخاطبان قرار می گیرد، آثاری از آرام خاچاطوریان و الکساندر اراتونیان آهنگسازان اهل ارمنستان و سرگی راخمانینف آهنگساز روسی اجرا خواهد شد. سولیست این برنامه نیز تیمور مارتینف نوازنده ترمپت اهل سن پترزبورگ است.

چندی پیش نیز کنسرت افتتاجیه فصل هنری شهر استانبول و کنسرت جشن سالگرد جمهوریت کشور ترکیه به علی رهبری واگذار شد. علی رهبری رهبرارکستر و آهنگساز شناخته شده کشورمان در قالب پنجمین و ششمین برنامه ارکستر سمفونیک اپرای مارینسکی سن پترزبورگ به عنوان رهبر دائم روی صحنه می رود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->