جشنواره کوچه از امشب در بوشهر آغاز می‌شود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) معرفی نامزدهای سومین جایزۀ ادبی «چوک» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور شرکت در مراسم تشییع پاپ عازم رم شد شبکه تلویزیونی کارمند افتتاح شد اعلام برنامه‌های هفته فیلم و عکس مشهد + جدول زمانبندی پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی
سرخط خبرها

«علی رهبری» آهنگساز ایرانی به دعوت ۵ ارکستر سمفونیک چین راهی این کشور می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۹۶۷۴
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴
«علی رهبری» آهنگساز ایرانی به دعوت ۵ ارکستر سمفونیک چین راهی این کشور می‌شود
پنج شهر کشور چین از علی رهبری آهنگساز و رهبر بین‌المللی ارکستر ایرانی به عنوان رهبر میهمان ارکسترهای سمفونیک دعوت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز علی رهبری، آهنگساز و رهبر بین‌المللی ارکستر ایرانی، سال ۱۳۹۴ به ارکستر فیلارمونیک چین در پکن دعوت شد، پس از این کنسرت نیز ارکستر فیلارمونیک چین که یکی از مشهورترین ارکسترهای جهان است، در تهران حضور پیدا کرد و همراه با ارکستر سمفونیک تهران که زیر نظر علی رهبری ارتقا یافته بود، در تالار وحدت کنسرتی را برگزار کرد.

پس از این کنسرت، ارکستر سمفونیک تهران نیز به چین دعوت شد و بنیاد فرهنگی هنری رودکی این ارکستر را با همراهی فرهاد فخرالدینی و نصیر حیدریان به چین اعزام کرد. پس از این رویداد هیچگاه ارکستر سمفونیک تهران به چین دعوت نشد.

علی رهبری بعد از آن یک بار دیگر با ایوو پوگورلیچ نوازنده برجسته پیانو برای کنسرت‌هایی به کشور چین دعوت شد که آن کنسرت‌ها به دلیل پاندمی کرونا لغو شدند.

اکنون علی رهبری در کنار والری گرگیف سمت رهبر دایم میهمان اُپرای مارینسکی در سنت پترزبورگ روسیه را بر عهده دارد و پنج شهر مختلف کشور چین از این آهنگساز و رهبر بین‌المللی ارکستر ایرانی به عنوان رهبر میهمان ارکسترهای سمفونیک دعوت کردند که اقدامی بی‌سابقه است.

قرار است علی رهبری در کنار چندین سولیست بین‌المللی، رهبری ارکسترهای پنج شهر چین، ارکستر سمفونیک نانچانگ (Nanchang Symphony orchestra)، ارکستر فیلارمونیک هانگزو (Hangzhou Philharmonic orchestra)، ارکستر سمفونیک شنسهن (Shenz hen Symphony orchestra)، ارکستر سمفونیک کنینگ داوو (Qingdao Symphony, orchestra) و ارکستر فیلارمونیک ووهان (Wuhan Philharmonic Orchestra) را بر عهده بگیرد که این برنامه‌ها از اواخر شهریور امسال آغاز خواهند شد.

علی رهبری موسیقیدان، آهنگساز و رهبر بین‌المللی ارکستر متولد ۱۳۲۷ در تهران است. او در اتریش با نام الکساندر مشهور است و پیش از این نیز سمت رهبر دایم میهمان را در ارکسترهایی همچون فیلارمونیک رادیو تلویزیون بلژیک، فیلارمونیک چک و فیلارمونیک بلگراد برعهده داشته است.

وی مدیریت هنری ارکسترهای سمفونیک شهرهای بروکسل، مالاگا، زاگرب و مالاگا را نیز عهده‌دار بوده است.

این آهنگساز با رهبری بیش از ۱۲۰ ارکستر مطرح دنیا و ضبط حدود ۲۵۰ آلبوم اثر موسیقی کلاسیک جهانی با مهمترین ارکسترها و اُپراهای دنیا یکی از مطرح‌ترین چهره‌های موسیقی ایران است.

منبع: ایرنا


بیشتر بخوانید:

داوران جدید برنامه «همآهنگ» چه کسانی هستند؟

ویدئو| تیزر رسمی فیلم سینمایی «کت چرمی» منتشر شد

درباره فریدون شهبازیان، آهنگ ساز و رهبر ارکستر که امروز ۸۱  ساله شد | کاشف ستاره‌ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->