ماجرای توافق استقلال و سپاهان بر سر گودرزی استقلال مهاجم آفریقایی خرید؟ نتیجه بازی دوستانه استقلال و لوسیل قطر(۸ مرداد ۱۴۰۴)| تیم امیدوارکننده ساپینتو شنبه تکلیف استعفای جویباری مشخص می‌شود کار تراکتور و آلوس به فیفا کشید فوفانا در راه لیگ عربستان واسعی: سابقه نداشته ۳ سال در یک تیم باشم برنامه بازی‌های لیگ برتر فوتبال مشخص شد وریا کدام گره استقلال را باز می‌کند؟ کارل توکو اکامبی گزینه مدنظر پرسپولیس کیست + رزومه و تیم‌های سابق عیسی رضایت ندهد، قراردادش فسخ نمی‌شود| درانتظار رونمایی از آل کثیر سود ۲۰ میلیون پوندی چلسی از خرید‌های شکست‌خورده! سیلی پدر مبینا نعمت‌زاده به پیشکسوت تکواندو! وریا به دنبال صدور مجوز بازگشت به استقلال استقلال مجوز گرفت، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور در انتظار نویر به تیم ملی آلمان بازمی‌گردد؟ انتقاد حسن تفتیان از فدراسیون دوومیدانی | دوومیدانی ایران روزهای خوبی ندارد! نیاز پرسپولیس به هافبک ششدانگ | ضعف ادامه‌دار سرخ‌پوشان در خط میانی زمان آغاز لیگ برتر کشتی مشخص شد گل محمدی به دنبال مدافع پرسپولیسی
سرخط خبرها

پیش بینی یک کارشناس: ایران درجام جهانی به مشکل بدنی می‌خورد

  • کد خبر: ۱۳۴۳۳۳
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۳
پیش بینی یک کارشناس: ایران درجام جهانی به مشکل بدنی می‌خورد
انتظار صعود از تیم ملی فوتبال ایران از مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر درحالی افکار عمومی را فرا گرفته که هومن افاضلی، کارشناس فوتبال ایران براین باور است تیم ملی با مشکل بدنی مواجه خواهد شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، انتظار صعود از تیم ملی فوتبال ایران با نزدیک شدن به جام جهانی فوتبال به نقطه اوج رسیده و حتی برخی کارشناسان نیز صحبت از صعود می‌کنند. این انتظارات درحالی به رسانه‌ها کشیده شده که هومن افاضلی، کارشناس فوتبال ایران و یکی از مربیان ایرانی حاضر درجام جهانی فوتبال براین باور است که تیم ملی درسه بازی پیش رو با مشکل بدنی مواجه خواهد شد. افاضلی درباره پیش بینی خود از صعود تیم ملی به مرحله بعد این جملات را به زبان می‌آورد: «انتظار صعود باید منطقی باشد. ما با تیمی مواجه‌ایم که بازیکنان آن چنانی در تیم‌های شاخص فوتبال اروپا نداریم. فقط مهدی طارمی است که درتیم پورتو بازی می‌کند که آن هم جزو تیم‌های درجه یک فوتبال اروپا محسوب نمی‌شود. حتی اگر طارمی را هم در تیمی درجه یک تصور کنیم تعداد بازیکنان ما که دراین سطح بازی می‌کنند زیاد نیست. ما درجام جهانی ۲۰۰۶ سه بازیکن داشتیم که در بایرن مونیخ بازی کرده بودند. با این حال صعود نکردیم. تحلیل من این است که تیم ملی در این تورنمنت با مشکل بدنی مواجه خواهد شد به این دلیل که میانگین آمادگی بدنی در تیم‌های بزرگ جهان تا دقیقه ۶۰ است و ما ۲۰ دقیقه نسبت به استاندارد جهانی عقب هستیم. با این حال امیدوارم یکسری اتفاقات رخ دهد و ما به از گروه صعود کنیم. فقط اتفاقات ما را به مرحله بعد می‌برد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->