رسالت حوزه هنری پرورش هنرمندان اخلاق‌مدار و انقلابی است تلاش وزارت ارشاد برای تقویت ارتباطات فرهنگی در شرایط تحریم رادیو تئاتر پس از چند دوره غیبت به جشنواره تئاتر فجر بازمی‌گردد «تنهاتر از من» در مسیر جهانی | حضور فیلم فریبا نادری در سه جشنواره بین‌المللی از پلی‌استیشن به پلتفرم | کراش باندیکوت به نتفلیکس می‌آید شبکه نمایش با فیلم‌های ضداستکباری به استقبال ۱۳ آبان می‌رود دواین جانسون به دنیای زوتوپیا پیوست حمید لولایی با «قلب تصادفی» در راه سینما یک جایزه و یک نامزدی بین المللی برای «شال سیاه» نگاهی به قسمت سوم سریال «بامداد خمار» مارگو رابی در فیلم ترسناک «روانی آمریکایی» فروش ۵ میلیاردی فیلم‌های «غریزه» و «بچه مردم» جایزه طلایی جشنواره شیکاگو به مستند «روحت را دستت بگیر و راه برو» رسید پایان فیلمبرداری فیلم سینمایی «آخرین پیام» بازپخش سریال «هیس، هیچی نیس!» از شبکه امید «لین رمزی» فیلم‌ساز مطرح بریتانیایی، پرکارتر از همیشه در سینما رونمایی از پوستر بازی رومیزی «ژولیت و شاه» مهراد نوبخت‌پور، نوازنده و مدرس باسابقه موسیقی درگذشت + علت فوت
سرخط خبرها

واکنش رئیس حوزه هنری خراسان رضوی به خبر تعطیلی کافه کتاب آفتاب + فیلم

  • کد خبر: ۱۳۴۳۳۸
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۷
واکنش رئیس حوزه هنری خراسان رضوی به خبر تعطیلی کافه کتاب آفتاب + فیلم
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی در حاشیه نشست خبری که امروز، ۲۱ آبان، به‌مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی برگزار شده بود، در پاسخ به سؤالی درباره تعطیلی کافه کتاب آفتاب مواضع خود را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید عسکری دراین‌باره گفت: برخی عزیزان در فضای تئاتر، کتاب و سینما هر آنچه دلشان می‌خواهد به فضای رسمی کشور می‌گویند، ولی در جایی که قرار است یک اتفاق جدی بیفتد و امتیازی که نظام به آن‌ها داده است، قطع شود، فریاد وا اسلاما سر می‌دهند. نمی‌شود شما در سه ماه گذشته هر آنچه در چنته دارید برای ضدیت با فضای فرهنگی و نظام خرج کنید و بعد بگویید «چرا من را تعطیل می‌کنی؟» در غرب هم که لیبرال‌ترین و دمکرات‌ترین کشور‌ها هستند، سلیبریتی‌ها درباره نظام حرف نمی‌زنند.

عسکری در بخشی دیگر از صحبت‌هایش گفت: خود من از آقای حسین‌زاده، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی، مطالبه کردم که چرا دوستانی که نکات تعرض‌آمیز جدی بیان کردند، در هفته کتاب و دیگر رویداد‌ها به آن‌ها امتیاز می‌دهید.

وی یادآور شد: در استوری‌هایی که منتشر شده است، امضای خود من هست؛ سال ۱۳۹۱ یا ۹۲، زمانی که مدیر فرهنگ‌سرای بهشت بودم، بیشترین تلاش را کردم تا کتاب‌فروشی آقای قدسی از ۲ مغازه به ۴ مغازه و ۶ مغازه تبدیل شود. همچنین تلاش کردم کتاب‌فروشی‌های دیگر رونق یابند. امروز برخی از همین دوستان از این امتیازات استفاده می‌کنند و بر علیه نظام حرف‌هایی می‌زنند که باید هزینه دهند. اتفاقا من می‌گویم چرا اینجا پلمب نشود.

عسکری در پایان گفت: به‌نظرم باید جمع‌های جدی تشکیل شود و این دوستان درباره مواضع خودشان صحبت کنند.


گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->