با خرید و فروش تاکسیدرمی حیوانات برخورد قانونی می‌شود فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بارگذاری شد + لینک سایت فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی آثار در نمایشگاه ملی صنایع دستی در سال ۱۴۰۳ امضای یک تفاهم‌نامه محیط زیستی برای برگزاری همایش صنعت سبز (۷ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم عابران پیاده نیمی از جان باختگان ترافیکی مشهد توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین صدور هشدار هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا «پاستیل» از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟ سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران کاهش چشمگیر آمار داوطلبان کنکور نگران‌کننده است فوت کودک ۶ ساله بر اثر برق‌گرفتگی در کالشور خراسان رضوی ما مردمانی ریشه در خاکیم از حلق بحران‌ها بیرون می‌آییم دانش‌آموزان اعزامی به المپیاد‌های جهانی با چه چالش‌هایی از جنگ ۱۲ روزه مواجه بودند؟ دریافت جایزه قهرمان جوان تالاب‌های جهان توسط یک ایرانی هشدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر: مجازات‌های سخت در انتظار زائران حمل کننده مواد مخدر به عراق است درباره اسماعیل آذری‌نژاد، فعال فرهنگی اهل کهگیلویه‌وبویراحمد | قصه معلم قصه‌گو ۵۱۰ میلیون مترمکعب ذخایر سد‌ها در یک‌هفته اخیر، مصرف شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) ۴۸ نماینده مجلس خواستار پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان شدند (۷ مرداد ۱۴۰۴) برگزاری اولین المپیاد جهانی فناوری نانو در ایران بحران کم‌آبی به اوج رسید | ذخایر ۱۵ سد مهم کشور نصف شد! حفاظت از جنگل‌های زاگرس در دستورکار سازمان ملل قرار گرفت رئیس سازمان محیط زیست: توسعه صنعت باید همراه با ملاحظات اکوسیستمی باشد تعداد شرکت‌کنندگان آزمون‌های المپیاد به ۸۷ هزار نفر رسید صندوق بازنشستگی کشوری: مشکل فنی موجب تأخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان شد | دسترسی تا ساعاتی دیگر (۷ مرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای باند پلیس‌های قلابی در تهران سانحه رانندگی در مشهد منجر به فوت ۳ عابر پیاده شد (۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مهار آتش سوزی مهیب انبار لوازم بهداشتی و ساختمانی در شمال شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۳۴۶۳۴
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹
مهار آتش سوزی مهیب انبار لوازم بهداشتی و ساختمانی در شمال شهر مشهد
معاون عملیات آتش‌نشانی مشهد از تلاش نفسگیر ۷۰ آتش نشان و نجاتگر این سازمان برای مهار آتش سوزی مهیب در یک انبار لوازم بهداشتی و ساختمانی در شمال این شهر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، آتشپاد دوم مهدی رضایی با بیان این مطلب گفت: بامداد امروز دوشنبه در پی اطلاع شهروندان به سامانه ۱۲۵ مبنی بر مشاهده آتش و دود از داخل یک انبار بزرگ لوازم بهداشتی و ساختمانی در شمال شهر مشهد، ستاد فرماندهی بلافاصله۷۰ آتش نشان و نجاتگر را به همراه ۲۲ دستگاه خودرو سبک و سنگین اطفائ حریق و امداد و نجات و خودرو ویژه توربوفن به محل حادثه در خیابان شهید طرحچی مشهد اعزام کرد.

این مقام مسئول در آتش نشانی مشهد افزود: با حضور آتش نشانان در محل مشخص شد، حریق در قسمت میانی این انبار بوقوع پیوسته و آتش در حال سرایت به سایر نقاط این مجموعه بود که آتش نشانان پس از ساعتی عملیات نفسگیر و طاقت فرسا، ضمن مهار حریق از سرایت آتش به سایر قسمت‌های این مجموعه و کارگاه‌های مجاور آن جلوگیری کردند.

معاون عملیات آتش‌نشانی خاطرنشان کرد: نبود سیستم‌های اعلام و اطفائ حریق در این انبار منجر به گسترش و توسعه این حریق شده بود که این اتفاق خسارات مالی زیادی را به مالک مجموعه تحمیل کرد.

این گزارش می‌افزاید: خوشبختانه در این آتش سوزی به کسی آسیبی نرسید و علت دقیق این آتش سوزی توسط کارشناسان در دست بررسی است.

شایان ذکر است؛ آتش‌نشانان پس از خاتمه عملیات و پاکسازی محیط حادثه به ماموریت خود پایان داده و به ایستگاه‌های خویش مراجعت کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->