بن زاید رییس امارات برای اعلام همبستگی با قطر وارد دوحه شد جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند مراسم گرامیداشت عید بزرگ ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) پایگاه نظامی در کره جنوبی منفجر شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) نماینده رئیس جمهور: همکاری‌های تهران و بغداد در زمینه‌های مختلف در حال پیشرفت است جولانی با صدور ویزای آمریکا در نشست سازمان ملل شرکت خواهد کرد برگزاری دهمین دور گفت‌وگوهای حقوق‌بشری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صدور گواهینامه موتور برای بانوان ممنوعیت قانونی ندارد؛ خلاء دارد عارف: آمادگی کامل نیروهای مسلح برای برخورد قاطع با هرگونه شیطنت دشمنان وزیر نیرو: وعده تحقق ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال اتفاق خواهد افتاد سید حسن خمینی: تجاوز گستاخانه رژیم صهیونیستی به قطر، درستی هشدارهای ۵۰ سال قبل امام را به رخ جهانیان کشید اخبار جدید از حمله تروریستی اسرائیل به قطر؛ از هماهنگی دقیق با آمریکا تا استفاده از آسمان چند کشور عربی گستاخی سفیر رژیم صهیونیستی در واشینگتن: دفعه بعدی رهبران حماس را هدف می‌گیریم بیانات رهبر انقلاب درباره اقتدا به نبی مکرم اسلام(ص) در زندگی فردی و اجتماعی | اُسوه حسنه + فیلم مقام وزارت امور خارجه در مشهد: نام‌گذاری «سال وحدت امت اسلامی» در سازمان همکاری اسلامی تصویب شد هدف قانون‌گذار از ارائه کالابرگ، تأمین کالای اساسی به نرخ ثابت بود اسلام آباد تجاوز هوایی اسرائیل به قطر را محکوم کرد شورای امنیت درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر تشکیل جلسه خواهد داد لاریجانی: پیام حمله رژیم صهیونیستی به قطر قدرت نمایی در آینده است اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است
سرخط خبرها

تاکنون هیچ تصمیمی درباره پالرمو و CFT در مجمع گرفته نشده است

  • کد خبر: ۱۳۴۶۴
  • ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
تاکنون هیچ تصمیمی درباره پالرمو و CFT در مجمع گرفته نشده است
دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن بیان اینکه جلسه امروز کمیسیون مشترک مجمع بسیار مهم است، تاکید کرد: تاکنون هیچ چیز در ارتباط با این دو لایحه به تصویب مجمع نرسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه مراسم رونمایی از دستاورد‌های پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین تصمیمات این مجمع درباره لوایحه پالرمو و سی اف تی گفت: ما امروز جلسه چهارم کمیسیون مشترک را داریم که درباره دو کنوانسیون پالرمو و سی اف تی بحث می‌شود. البته زمان رسیدگی به کنواسیون پالرمو گذشته است، ولی سی اف تی هنوز زمان دارد، ولی با توجه به این که این دو لایحه ارتباط حقوقی و معنایی با هم دارد و در توصیه‌های چهل و یک گانه کارگروه اف‌ای تی اف موثر هستند، در حال بررسی دقیق در کمیسیون مشترک هستیم تا ببینیم رد یا تایید این لوایح چه آثاری برای کشور در بر خواهد داشت.
وی افزود: بحث‌های بسیاری فنی در این رابطه مطرح است. عده‌ای می‌گویند اگر به این کنوانسیون‌ها بپوندیم چه آثار منفی برای کشور دارد و عده‌ای دیگر معتقدند که با توجه به اینکه کشور در معرض تحریم‌های سنگین قرار دارد و اف‌ای تی اف نیز هنوز چشم‌انداز روشنی در صورت پذیرش این مصوبات برای ما مشخص نکرده ممکن است به معیشت مردم آسیب وارد شود؛ لذا مسئله به طور واقعی و جدی در حال بررسی است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هر نتیجه‌ای که مجمع در این رایطه اتخاذ کند، اعلام خواهیم کرد، گفت: امروز مشخص نیست که آخرین جلسه کمیسیون مشترک باشد یا خیر، ولی قطعا جلسه امروز جلسه بسیار مهمی در این رابطه است. تاکنون هیچ چیز در ارتباط با این دو لایحه به تصویب مجمع نرسیده است. منتها بعضی از مصوبات است که فعلا مصلحت نیست که بیان شود چرا که باید دید جایگزینی برای آن‌ها وجود دارد یا خیر.
رضایی همچنین درباره پیامکی که از صبح امروز در برخی رسانه‌ها مبنی بر تصویب پالرمو و سی اف تی در مجمع تشخیص منتشر شده خاطرنشان کرد: ما بعضا شاهد حرکات مشکوکی در ارتباط با این دو لایحه هستیم و عده‌ای تحت عنوان مخالف و عده‌ای نیز تحت عنوان موافق در حال سیاسی کردن بحث‌های حقوقی این دو لایحه هستند و به دلیل همین سیاسی کاری‌ها شورای اف‌ای تی اف فضا را مهیا دیده تا در امور سیاسی کشور دخالت کند. در حالی که اف‌ای تی اف یک شورای فنی و حقوقی است و حق دخالت در امور داخلی ایران را ندارد. چرا که تنها ایران نیست که برخی لوایح این کار گروه را به تصویب نرسانده و این کارگروه نیز از ۳۹ ماده‌ای که ایران تاکنون به تصویب رسانده، تنها ۵ ماده را مورد تایید قرار داده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه این کارگروه بدون توجه به وظیفه خود در تایید ۳۹ ماده‌ای این کارگروه که ایران پیش از این به تصویب رسانده، تنها بر روی تصویب دو لایحه پالرمو و سی اف تی متمرکز شده و منجر به ایجاد جوی سیاسی در داخل ایران می‌شوند که توصیه ما به این کارگروه این است که تنها به وظیفه حقوقی خود عمل کند و وارد مسائل داخلی ایران نشود.


منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->