هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد کاهش ساعات کاری در کمیسیون اجتماعی مجلس مجددا بررسی خواهد شد معاون حقوقی رئیس جمهور: جمهوری اسلامی ایران در آستانه ثبت دعوای حقوقی علیه اسرائیل و آمریکاست عالی‌ترین مرجع نظارتی کشور و ۲ مأموریت مهم آن | به مناسبت سالروز تأسیس سازمان بازرسی کل کشور رسانه‌های اسرائیلی: انتقال اسرا از ۵ زندان اسرائیل آغاز شد حضور وزیر امور خارجه در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه
سرخط خبرها

جزئیات حمله جدید سپاه به تروریست‌های اقلیم عراق| سردار اوصانلو: حملات تا خلع سلاح گروه‌های تروریستی ادامه دارد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۳۴۶۶۶
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۵
جزئیات حمله جدید سپاه به تروریست‌های اقلیم عراق| سردار اوصانلو: حملات تا خلع سلاح گروه‌های تروریستی ادامه دارد+ فیلم
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه توضیحاتی تکمیلی پیرامون حمله صبح امروز به مقر تروریست‌های اقلیم شمال عراق ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمدتقی اوصانلو فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تشریح جزئیات حمله صبح امروز سپاه به مقر تروریست‌های اقلیم شمال عراق اظهار داشت: در مرحله قبل و در عملیات «ربیع»، حملات گسترده‌ای صورت گرفت و مقر‌های گروهک‌های متعدد تجزیه‌طلب تروریستی در شمال عراق هدف قرار داده شد.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران افزود: پس از آن تعدادی از مسئولان سیاسی اقلیم کردستان عراق و دولت مرکزی آن کشور به ایران آمدند و جلساتی با وزیر امور خارجه کشورمان برگزار کردند. آن‌ها زمان خواستند تا خواسته‌های جمهوری اسلامی را عملی کنند، اما متاسفانه علی‌رغم مهلتی که داده بودیم و حتی تمدید هم شد، اقدام خاصی صورت نگرفت.

سردار اصانلو گفت: علی‌رغم قولی که داده بودند، مقر‌های ضدانقلاب در مرز تخلیه نشد و آن افرادی هم که در مقر‌هایی در عمق بودند به مقر‌های دیگر منتقل شدند که آن مقر‌ها را شناسایی کردیم. مقر‌های آن‌ها از مرز تا عمق هفتاد هشتاد کیلومتری خاک عراق را هدف قرار دادیم.

وی در ادامه به نقش این گروهک‌ها در اغتشاشات اخیر اشاره کرد و گفت: این گروهک‌ها در اغتشاشات اخیر اقدامات قابل توجهی انجام دادند. نیرو‌های آن‌ها در آتش‌سوزی بانک‌ها و... حضور کاملی داشتند. تعدادی از کشته‌سازی‌ها در شهر‌های کردستان همچون سنندج، مهاباد، بانه و بوکان توسط این تروریست‌ها انجام گرفت.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران با بیان اینکه این گروهک‌ها در سال‌های گذشته تلاش می‌کردند تا سلاح‌های شکاری وارد کشور کنند، عنوان کرد:، اما در دو ماه گذشته سلاح‌های جنگی همچون کلاشینکف، کلت، وینچستر و حتی نارنجک وارد کشور کردند که تعداد قابل توجهی از افراد واردکننده دستگیر شدند.

سردار اصانلو در خصوص جزئیات حمله امروز گفت: با پهپاد‌های انتحاری و رزمی و موشک‌ها مقر‌های گروهک‌های تجزیه‌طلب و تروریست را هدف قرار دادیم؛ دقیقاً همه اهدافی را که شناسایی کرده بودیم، هدف قرار دادیم.

وی با رد ادعای برخی از سران این گروهک‌ها که گفته بودند در اغتشاشات اخیر نقشی نداشتند، اظهار داشت: تعدادی از افراد این گروهک‌ها را در داخل کشور و در جریان اغتشاشات دستگیر کردیم. این افراد اکنون در اختیار ما هستند و اعتراف کردند که برای ایجاد اغتشاش و کشته‌سازی وارد ایران شدند.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران در پاسخ به این سوال که حملات سپاه تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ گفت: تا زمانی که دولت مرکزی عراق و اقلیم کردستان خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران را اجرایی نکنند، حملات ادامه خواهد یافت؛ گروهک‌های تجزیه‌طلب باید خلع سلاح و از شمال عراق اخراج شوند.

وی در پایان عنوان کرد: گروهک‌های تجزیه‌طلب و تروریست از سپر انسانی استفاده کرده و خانواده‌های خودشان را در کنار مقرهای‌شان مستقر کرده‌اند؛ این وضعیت تا یک زمانی برای ما معنا دارد. تمامی مقر‌ها را شناسایی کرده‌ایم و در صورت تداوم وضعیت مجبوریم که آن مقر‌ها را هم هدف قرار بدهیم.

اینجا ببینید:

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->