خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر
سرخط خبرها
مدیرعامل شرکت ملی گاز:

صادرات گاز امنیت آور است

  • کد خبر: ۱۳۴۸۴
  • ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۲
صادرات گاز امنیت آور است
مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران گفت: صادرات گاز فقط به منظور درآمدزایی نیست بلکه این اقدام برای کشور امنیت می‌آورد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن منتظر تربتی روز چهارشنبه در نشست سراسری روسای روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران در مشهد افزود: گاز تنها کالایی است که بعد از انقلاب وارد خانه مردم شده و یکی از شاخصه‌های جمهوری اسلامی ایران در ایجاد رفاه و عدالت اجتماعی است.

وی با بیان اینکه دایره اثربخشی این نعمت طبیعی بر زندگی و صنایع مشهود است اظهار داشت: کار‌های بسیار در صنعت ملی گاز کشور انجام می‌شود که اطلاع رسانی به موقع و صحیح این فعالیت‌ها بر عهده روابط عمومی‌هاست.

مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران گفت: روابط عمومی‌ها نباید درگیر کار‌های روزمره شوند و بسیاری از کار‌ها از جمله برگزاری جشن‌ها را می‌توانند برون‌سپاری کنند تا به دیگر کار‌های اصلی خود برسند.

هم اکنون ۲۲ میلیون و ۶۵۸ هزار و ۳۴۷ مشترک گاز در هزار و ۱۲۲ شهر و افزون بر ۲۶ هزار روستای ایران مخاطبان شرکت ملی گاز هستند که ارتباط با این طیف گسترده از طریق دوایر روابط عمومی با بکارگیری رسانه‌های نوین امری خطیر و مهم را مطرح می‌کند.

اینک ۹۷ درصد جمعیت شهری، ۷۳ درصد جمعیت روستایی و ۸۷ درصد از کل جمعیت ۸۳ میلیون نفری ایران در قالب ۲۵ میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار، در گستره یک میلیون و ۶۴۸ کیلومترمربعی کشور از مزایای شبکه سراسری گاز طبیعی به عنوان "سوخت پاک" برخوردار هستند. شرکت ملی گاز ایران به همین منظور ۳۳۸ هزار کیلومتر شبکه توزیع گاز شهری را مدیریت و نگهداری می‌کند.

همچنین شرکت ملی گاز ایران با تامین سوخت پاک مورد نیاز روستانشینان کشور ایفاگر نقشی بسزا در جلوگیری از مهاجرت به شهرها، صیانت محیط زیست و جلوگیری از تخریب جنگل‌ها و مراتع، استفاده از سوخت پاک و ارزان، کمک به اقتصاد خانوار، صرفه‌جویی در استفاده از فراورده‌های گاز طبیعی و همچنین دستیابی به توسعه پایدار است.

شرکت ملی گاز ایران که یکی از چهار شرکت اصلی وابسته به وزارت نفت است با افزون بر نیم قرن سابقه فعالیت، از سال ۱۳۴۴ تاکنون با ساخت و نگهداری ۱۰ خط لوله سراسری شبکه گازرسانی وظیفه تامین سوخت پاک را نه تنها برای بخش‌های خانگی و تجاری بلکه برای نیروگاه‌ها، صنایع عمده و صنایع پتروشیمی درکشور بر عهده دارد.

این شرکت عظیم یکی از ۱۰ شرکت بزرگ فعال در عرصه استخراج، فرآوری و توزیع سوخت گاز در منطقه خاورمیانه محسوب می‌شود. ایران با ۳۴ تریلیون مترمکعب ذخیره گاز طبیعی که افزون بر ۱۸ درصد از کل ذخایر گازی جهان را تشکیل می‌دهد بزرگترین دارنده ذخایر گاز در دنیاست.

ایران همچنین روزانه بطور میانگین ۵۰ میلیون مترمکعب گاز به عراق، ترکیه، ارمنستان و نخجوان صادر می‌کند.
نشست سراسری روسای روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران که دیروز در مشهد آغاز شد امروز به پایان می‌رسد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->