اسطوره‌های شاهنامه فردوسی؛ عامل شکست دشمن در جنگ شناختی تمدید نمایش «بازیگر سایه‌ها» با بازیگران دارای اوتیسم و سندرم داون سریال «جزر و مد» دوباره توقیف شد سینما کارت برای دانشجویان و دانش‌آموزان در راه است قسمت جدید «مرد عنکبوتی» با عنوان «روز نو» منتشر می‌شود + تاریخ اکران اکران مردمی «فرمانروای آب» در مشهد | انیمیشنی با محوریت امام زمان(عج) و پیام ایستادگی + فیلم جشنواره بین‌المللی «دولت عشق» در قونیه برگزار خواهد شد اشک‌های محسن ابراهیم‌زاده در خاکسپاری بادیگاردش + عکس زمان آغاز دور جدید کنسرت‌نمایش «بتهوون» مشخص شد چرا زمان تولید فیلم «آنچارتد ۲» عقب افتاد؟ + خلاصه داستان و بازیگران دیکاپریو شریک جنایات نتانیاهو شد! جذب نوازنده برای «ارکستر سازهای ایرانی» + فراخوان مرتضی بریری، دبیر جشنواره «کتاب و رسانه» شد روایت‌های متفاوت از دلایل پخش‌نشدن گفت‌وگوی عراقچی و جواد موگویی فیلمی از زندگی زلاتان به آنتن شبکه نمایش رسید نمایش آیینی مثنوی سرخ در مشهد اجرا می‌شود + پوستر ۱۰ شب روایت مقاومت و هنر آیینی در نجف اشرف با اجرای هنرمندان مشهدی
سرخط خبرها

امروز عضویت در کتابخانه های عمومی رایگان است

  • کد خبر: ۱۳۴۸۴۱
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
امروز عضویت در کتابخانه های عمومی رایگان است
امروز ۲۴ آبان به مناسبت هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار عضویت در کتابخانه‌های عمومی رایگان شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: بر این اساس علاقمندان به کتاب و کتابخوانی می‌توانند در این روز با دریافت کد تخفیف از سامانه «سامان» نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در کتابخانه مورد نظر خود عضو شوند.

محمد مخدومی ادامه داد: علاقه‌مندان برای استفاده از این طرح و عضویت رایگان در کتابخانه‌های عمومی می‌توانند با مراجعه حضوری به کتابخانه‌های سراسر کشور یا پرتال کتابخانه‌های عمومی به نشانی samanpl.ir/common/portal/fehrestlib و یافتن پرتال اختصاصی به عضویت در کتابخانه مورد نظر خود اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه دریافت کد تخفیفی عضویت در روز ۲۴ آبان امکانپذیر است، عنوان کرد: استفاده از این کد تخفیف تا پایان آذر ماه سال جاری با مراجعه به کتابخانه مورد نظر امکانپذیر است.

مخدومی با بیان اینکه در هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار سال جاری بیش از ۳۰۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های عمومی برگزار می‌شود، افزود: این برنامه‌ها شامل مسابقات کتابخوانی مجازی و مکتوب، رونمایی از کتاب، قصه گویی، نشست کتابخوان، جمع خوانی، حضور مدارس در کتابخانه‌ها و ... خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان به طرح بخشودگی جرایم دیرکرد اشاره کرد و گفت: در این طرح که از شنبه ۲۱ تا جمعه ۲۷ آبان ماه اجرا می‌شود، اعضایی که منابع امانی خود را همچنان پس از اتمام تاریخ امانت در اختیار دارند، می‌توانند با مراجعه به کتابخانه عمومی امانت دهنده، از بخشودگی جرایم دیرکرد این طرح برخوردار شوند.

وی همچنین با بیان اینکه در این هفته طرح «پویش کتاب خون» با همکاری اداره کل انتقال خون استان کردستان اجرا می‌شود، تصریح کرد: بر این اساس علاقه‌مندان و اعضای کتابخانه‌های عمومی می‌توانند ضمن پیوستن به زنجیره گسترده کتابخانه‌های عمومی کشور از ۲۱ الی ۲۵ آبان ماه با مراجعه به مراکز اهدای خون در این پویش شرکت کنند.

مخدومی با اشاره به شعار امسال هفته کتاب با عنوان «ما همانیم که می‌خوانیم»، گفت: به همین مناسبت ویژه برنامه‌ای در روز ۲۶ آبان ماه سال جاری با دعوت از مسئولان، علاقمندان و برگزیدگان حوزه کتاب در دفتر نماینده، ولی فقیه در استان کردستان برگزار می‌شود.

وی تعداد کتابخانه‌های عمومی نهادی و مشارکتی را ۹۱ باب برشمرد و بیان کرد: از این تعداد ۵۳ باب نهادی و ۲۸ باب دیگر مشارکتی است.

مخدومی تعداد اعضای فعال کتابخانه‌های عمومی در استان کردستان را ۳۹ هزار عضو عنوان کرد و افزود: همچنین بالغ بر ۹۰۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی استان در دسترس عموم قرار دارد.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->