چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تأکید پزشکیان و السیسی بر موضع مشترک در برابر تجاوزگری اسرائیل نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت خارجه آمریکا از آغاز برنامه ادغام خانواده‌ها با مهاجران افغانستانی خبرداد

  • کد خبر: ۱۳۴۹۰۴
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۵
وزارت خارجه آمریکا از آغاز برنامه ادغام خانواده‌ها با مهاجران افغانستانی خبرداد
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که طرح ادغام خانواده های مهاجران افغانستانی را آغاز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که برنامه ادغام خانواده‌های افغانستانی را در این کشور آغاز کرده است.

براساس این طرح قرار است مهاجران افغانستانی که در آمریکا حضور دارند، قادر باشند برای خانواده‌های خود درخواست پناهندگی بدهند.

وزارت خارجه آمریکا بر این اساس یک صفحه جدید در ویب‌سایت خود ایجاد کرده است و شرایط لازم برای ادغام مجدد خانواده‌های افغانستان را اعلام کرده است.

وزارت خارجه آمریکا گفته است که هرچند پیش از این نیز برخی خانواده های افغانستانی به آمریکا منتقل شدند، اما برخی قادر به انجام این کار نبوده و در طرح حاضر شرایط لازم برای این افراد اعلام شده است.

این در حالی است که اخیرا روزنامۀ آمریکایی وال استریت ژورنال در مطلبی نوشته است که افغان‌هایی که به آمریکا منتقل شده‌اند در بلاتکلیفی به سربرده و در جستجوی دریافت مدرک اقامت دائمی این کشور هستند.

این روزنامه آمریکایی نوشته است که به دنبال قدرت گرفتن طالبان در افغانستان 80 هزارنفر از مهاجران این کشور به آمریکا منتقل شده و در حال حاضر وضعیت آنها برای اقامت دائمی در این کشور مشخص نیست.

در ادامه این مطلب آمده است که این افغان‌ها حتی در حالیکه شروع به یافتن خانه و شغل کرده‌اند، در مشکلات قانونی گرفتار شده‌اند زیرا مسیرهای رسیدن به ویزا یا گرین کارت مبهم باقیمانده است.

دولت بایدن رئیس جمهور آمریکا از کنگره خواسته تا برای همه افغان‌های منتقل شده به این کشور زمینۀ دریافت شهروندی آمریکا را فراهم کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->