ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود
سرخط خبرها

عبدالملکی: مشکلات سرمایه‌گذاران چابهار را شخصا پیگیری می‌کنم| برای حل مشکلات مردم خسته نمی‌شوم

  • کد خبر: ۱۳۵۰۹۷
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۵
عبدالملکی: مشکلات سرمایه‌گذاران چابهار را شخصا پیگیری می‌کنم| برای حل مشکلات مردم خسته نمی‌شوم
دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: تمامی مسائل و مشکلات پیش روی سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی چابهار را براساس اولویت و زمانبندی برطرف می‌کنیم و شخصا پیگیر این موضوع خواهم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الله عبدالملکی در جمع فعالان اقتصادی، جامعه بازاریان و سرمایه‌گذاران منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: مناطق آزاد باید از هر لحاظ تقویت و زمینه‌های سرمایه‌گذاری در آن و مشوق‌ها بیشتر تا رشد و شکوفایی و رسیدن به جایگاه واقعی و عملی شدن رسالتی که بر هر منطقه آزاد تعریف شده را شاهد باشیم.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی کشور با اشاره به اینکه تحقق شعار اقتصاد مقاومتی و رونق تولید و اشتغال در مناطق آزاد عملی خواهد شد، خاطرنشان کرد: باید مسائل و مشکلات حوزه گمرکی، ارزی، مالیاتی و اداری در تمامی مناطق آزاد بررسی و براساس اولویت پیگیری و برطرف شوند تا سرمایه‌گذاری افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری (مدظله) و ریاست جمهوری بر توسعه سواحل مکران و بندر چابهار تاکید دارند و در این باره منطقه آزاد به خوبی می‌تواند با تکمیل زیرساخت‌ها نقش مهمی را ایفا کند.

مشاور رئیس جمهور گفت: منطقه آزاد چابهار نخستین سفر کاری به مناطق آزاد بود، چون این منطقه از لحاظ راهبردی مهم و در صورت توجه می‌تواند ایران را از منافع زیادی بهره‌مند کند و هم اینکه ریاست جمهوری دغدغه زیادی به توسعه کمی و کیفی و رفع مشکلات  مناطق آزاد دارند برای همین منظور اینجا حضور پیدا کردم.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی کشور تصریح کرد: تمامی مسائل و مشکلات پیش روی سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی چابهار را براساس اولویت و زمانبندی پیگیری و برطرف می‌کنیم و شخصا اعلام آمادگی می‌کنم همه موارد را اعلام تا کمترین مشکلات و موانع سر راه تولید داشته باشیم. برای مشکلات مردم به ویژه حوزه تولید خسته نمی‌شوم و شبانه روز در پی حل موارد مطرح شده از سوی تولیدکنندگان هستم.

عبدالملکی در بازید از واحد تولیدی "آریا پروفیل" گفت: این شرکت با ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن انواع لوله‌های صنعتی گاز و لوله‌های مقاطع فولادی و پروفیل با اشتغال ۸۰ نفر در پیکره صنعتی منطقه آزاد چابهار در حال تولید است و خوشحالیم اینچنین فعالانی در چابهار حضور دارند.

شماری از فعالان اقتصادی، جامعه بازاریان و سرمایه‌گذاران منطقه آزاد چابهار نیز لحاظ شدن مالیات بدون اطلاع سرمایه گذار، اخد ارزش افزوده ۹ درصد، قوانین دست و پا گیر و مزاحم صادر شده برخی وزارتخانه ها، نبود زیرساخت برق، آب، تلفن و اینترنت و جاده ترانزتی برای حمل و نقل، فرودگاه، نبود ناوگان حمل و نقل برای حوزه گردشگری و برای سرمایه گذاری و فعالیت بهتر اقتصادی را از جمله مشکلات پیش رو عنوان و خواستار پیگیری و رفع مشکلات شدند.

حجت‌الله عبدالملکی مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور همچنین در سفر به چابهار به شهدای گمنام ادای احترام و از مناطق حاشیه‌نشین و پروژه‌های ساماندهی هزار واحدی مسکن حاشیه‌نشینی، بیمارستان امام علی (ع)، شهرک پتروشیمی توسعه نگین مکران، طرح توسعه‌ای بندر شهید بهشتی و کلانتری بازدید و در نشست با فعالان فرهنگی، علمی و پژوهشی، گردشگری شرکت و با حجت‌الاسلام سیدمحمد موسوی امام جمعه اهل تشیع و مولوی عبدالرحمن ملازهی امام جمعه اهل سنت دیدار و گفتگو کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->